20
Утре посебен сообраќаен режим во Скопје

Утре посебен сообраќаен режим во Скопје

пред еден месец - Сител - Македонија

Во пресрет на верскиот празник Водици (19.01.2018), сообраќајната полиција при СВР Скопје ќе воведе посебен режим на сообраќај за одредени сообраќајници во централното градско подрачје на Град Скопје, како и во општините Ѓорче Петров и Аеродром.

Посебен режим на сообраќај во Скопје поради верскиот празник Водици

Посебен режим на сообраќај во Скопје поради верскиот празник Водици

пред еден месец - Вечер - Скопје

За време на одбележувањето на утрешниот верски празник Водици (19 јануари) сообраќајната полиција во Скопје ќе воведе посебен...

Поради верскиот празник Водици овие улици во Скопје ќе бидат затворени

Поради верскиот празник Водици овие улици во Скопје ќе бидат затворени

пред еден месец - Прес 24 - Скопје

Посебен сообраќаен режим на неколку сообраќајници во центарот на Скопје, како и во општините Ѓорче Петров и Аеродром ќе биде воведен денеска поради верскиот празник Водици.

Посебен режим на сообраќај во Скопје поради верскиот празник Водици

Посебен режим на сообраќај во Скопје поради верскиот празник Водици

пред еден месец - Макфакс - Скопје

За време на одбележувањето на утрешниот верски празник Водици (19-ти јануари), сообраќајната полиција во Скопје ќе воведе...

Поради  Водици  времен сообраќаен режим на неколку локации во Скопје

Поради „Водици“ времен сообраќаен режим на неколку локации во Скопје

пред еден месец - Скопје Инфо - Без катеторија

Во пресрет на верскиот празник Водици, сообраќајната полиција при СВР Скопје утре ќе воведе посебен режим на сообраќај за...

Денеска посебен сообраќаен режим во Скопје

Денеска посебен сообраќаен режим во Скопје

пред еден месец - Скопје Инфо - Скопје

За време на одбележувањето на верски празник Водици сообраќајната полиција во Скопје ќе воведе посебен режим на сообраќај...

Православните христијани слават Богојавление   Водици  најмасовно ќе биде во Охрид и Скопје

Православните христијани слават Богојавление – Водици, најмасовно ќе биде во Охрид и Скопје

пред еден месец - Весник - Македонија

Православните верници денеска го слават празникот Богојавление – Водици кој се празнува уште од вториот век. Поврзан е со крштавањето на Исус Христос во водите на реката Јордан од страна на свети Јован, кој оттогаш се нарекува Крстител.

Посебен режим на сообраќај во Скопје поради верскиот празник Водици

Посебен режим на сообраќај во Скопје поради верскиот празник Водици

пред еден месец - Весник - Македонија

За време на одбележувањето на утрешниот верски празник Водици (19 јануари) сообраќајната полиција во Скопје ќе воведе посебен...

Православните христијани слават Богојавление   Водици  најмасовно ќе биде во Охрид и Скопје

Православните христијани слават Богојавление – Водици, најмасовно ќе биде во Охрид и Скопје

пред еден месец - Вечер - Македонија

Православните верници денеска го слават празникот Богојавление – Водици кој се празнува уште од вториот век. Поврзан е со крштавањето на Исус Христос во водите на реката Јордан од страна на свети Јован, кој оттогаш се нарекува Крстител.

Православните христијани слават Богојавление   Водици  најмасовно ќе биде во Охрид и Скопје

Православните христијани слават Богојавление – Водици, најмасовно ќе биде во Охрид и Скопје

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Православните верници денеска го слават празникот Богојавление – Водици кој се празнува уште од вториот век. Поврзан е со крштавањето на Исус Христос во водите на реката Јордан од страна на свети Јован, кој оттогаш се нарекува Крстител.

За Водици со изменет сообраќаен режим

За Водици со изменет сообраќаен режим

пред еден месец - +Инфо - Скопје

Посебен сообраќаен режим на неколку сообраќајници во центарот на Скопје, како и во општините Ѓорче Петров и Аеродром ќе биде воведен утре поради верскиот празник Водици.

За верскиот празник Водици посебен режим на сообраќај во Скопје

За верскиот празник Водици посебен режим на сообраќај во Скопје

пред еден месец - Денар - Економија

За време на одбележувањето на утрешниот верски празник Водици (19 јануари) сообраќајната полиција во Скопје ќе воведе посебен...

Посебен сообраќаен режим во Скопје на Водици

Посебен сообраќаен режим во Скопје на Водици

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Во пресрет на верскиот празник Водици , сообраќајната полиција при СВР Скопје ќе воведе посебен режим на сообраќај за одредени сообраќајници во централното градско подрачје на Град Скопје, како и во општините Ѓорче Петров и Аеродром.

Изменет сообраќаен режим за Водици во Скопје

Изменет сообраќаен режим за Водици во Скопје

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Посебен сообраќаен режим на неколку сообраќајници во центарот на Скопје, како и во општините Ѓорче Петров и Аеродром ќе биде воведен утре (19 јануари) поради верскиот празник Водици.

Посебен сообраќаен режим во Скопје

Посебен сообраќаен режим во Скопје

пред еден месец - A1on - Македонија

Во пресрет на верскиот празник Водици (19.01.2018), сообраќајната полиција при СВР Скопје ќе воведе посебен режим на сообраќај за одредени сообраќајници во централното градско подрачје на Град Скопје, како и во општините Ѓорче Петров и Аеродром.

Изменет сообраќаен режим за време на манифестацијата за Водици

Изменет сообраќаен режим за време на манифестацијата за Водици

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Од 10 часот до завршување на манифестацијата за Водици во центарот на Скопје за сообраќај ќе бидат затворени улиците „Филип Втори“ до бул.

Посебен режим на сообраќај во Скопје поради верскиот празник Водици

Посебен режим на сообраќај во Скопје поради верскиот празник Водици

пред еден месец - A1on - Македонија

За време на одбележувањето на верскиот празник Водици (19 јануари) сообраќајната полиција во Скопје ќе воведе посебен режим...

Посебен сообраќаен режим на подрачјето на Скопје по повод  Водици

Посебен сообраќаен режим на подрачјето на Скопје по повод „Водици“

пред еден месец - Популарно - Македонија

Во пресрет на верскиот празник Водици (19.01.2018), сообраќајната полиција при СВР Скопје ќе воведе посебен режим на сообраќај за одредени сообраќајници во централното градско подрачје на Град Скопје, како и во општините Ѓорче Петров и Аеродром.

Посебен режим на сообраќај во Скопје за верскиот празник Водици

Посебен режим на сообраќај во Скопје за верскиот празник Водици

пред еден месец - Кајгана - Македонија

За време на одбележувањето на утрешниот верски празник Водици (19-ти јануари), сообраќајната полиција во Скопје ќе воведе...

Изменет сообраќаен режим за време на манифестацијата за Водици

Изменет сообраќаен режим за време на манифестацијата за Водици

пред еден месец - Канал 77 - Македонија

Посебен сообраќаен режим на неколку сообраќајници во центарот на Скопје, како и во општините Ѓорче Петров и Аеродром ќе биде воведен утре поради верскиот празник Водици.

Изменет сообраќаен режим за Водици во Скопје

Изменет сообраќаен режим за Водици во Скопје

пред еден месец - Либертас - Македонија

Посебен сообраќаен режим на неколку сообраќајници во центарот на Скопје, како и во општините Ѓорче Петров и Аеродром ќе биде воведен утре (19 јануари) поради верскиот празник Водици.

Времеплов
x