20
Дос Сантос ќе биде најновото засилување на Вардар

Дос Сантос ќе биде најновото засилување на Вардар

пред еден месец - Sportmedia - Фудбал

Бразилското крило ќе ги засили „црвено-црните“, Охеда далеку од потпис... Густаво Марментини Дос Сантос ќе биде најновото засилување на Вардар во зимскиот преоден рок.

Бразилско крило го засили Вардар  Охеда далеку од потпис

Бразилско крило го засили Вардар, Охеда далеку од потпис

пред еден месец - Македонски Спорт - Фудбал

„Кариоката“ веќе се приклучи на подготовките на шампионот во Анталија Густаво Марментини Дос Сантос ќе биде најновото засилување на Вардар во зимскиот преоден рок.

Времеплов
x