20
Така е Ѓурѓо

Така е Ѓурѓо

пред еден месец - Off.net.mk - Ракомет

Столе се извинува на македонскиот народ. Он е ваљда единствениот што го направил ова од осамостојувањето на Македонија. Уживај...

Твитер  Столе Стоилов   единствен човек кој направи една работа за македонскиот народ

Твитер: Столе Стоилов - единствен човек кој направи една работа за македонскиот народ

пред еден месец - Скопје Инфо - Без катеторија

Столе се извинува на македонскиот народ. Он е ваљда единствениот што го направил ова од осамостојувањето на Македонија. Уживај дете, најјак си! :* Столе се извинува на македонскиот народ.

Времеплов
x