20
Врапчароски го фати крстот во Кичево

Врапчароски го фати крстот во Кичево

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Христијан Врапчароски од Кичево беше најсреќниот меѓу триесеттината верници и го фати Светиот крст на денешното одбележување на верскиот празник Богојавление-Водици во овој град.

Врапчароски го фати крстот во Кичево

Врапчароски го фати крстот во Кичево

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Претходно утрово се одржа Богослужба за празникот Богојавление - Водици во црвата „Свети Апостол и Павле" во Кичево. /МИ...

Врапчароски го фати крстот во Кичево

Врапчароски го фати крстот во Кичево

пред еден месец - Сител - Македонија

Христијан Врапчароски од Кичево беше најсреќниот меѓу триесеттината верници и го фати Светиот крст на денешното одбележување на верскиот празник Богојавление-Водици во овој град.

Врапчароски го фати крстот во Кичево

Врапчароски го фати крстот во Кичево

пред еден месец - Либертас - Македонија

Христијан Врапчароски од Кичево беше најсреќниот меѓу триесеттината верници и го фати Светиот крст на денешното одбележување на верскиот празник Богојавление-Водици во овој град.

Времеплов
x