20
Пеле колабирал од замор

Пеле колабирал од замор

пред еден месец - Sportmedia - Фудбал

За среќа ситуацијата со Бразилецот не е сериозна Кралот на фудбалот, Пеле колабирал поради замор и поради тоа морал да го откаже закажаното патување во Англија.

Пеле повторно заврши во болница

Пеле повторно заврши во болница

пред еден месец - Top Sport - Фудбал

Легендата на бразилскиот и светски фудбал, Пеле повторно заврши во болница откако во четвртокот колабирал поради премореност.

Пеле во болница

Пеле во болница

пред еден месец - MK News - Сцена

Бразилската фудбалска легенда, Пеле, завршил во болница откако колабирал поради замор. Пеле има 77 години. Овој викенд требаше да биде во Лодон на вечера во негова чест организирана од Асоцијацијата на спортски новинари.

Пеле заврши во болница

Пеле заврши во болница

пред еден месец - +Инфо - Сцена

Бразилската фудбалска легенда, Пеле, завршил во болница откако колабирал поради замор. Пеле има 77 години. Овој викенд требаше да биде во Лодон на вечера во негова чест организирана од Асоцијацијата на спортски новинари.

Пеле заврши во болница

Пеле заврши во болница

пред еден месец - Нова ТВ - Спорт

Бразилската фудбалска легенда, Пеле, завршил во болница откако колабирал поради замор. Пеле има 77 години. Овој викенд требаше да биде во Лодон на вечера во негова чест организирана од Асоцијацијата на спортски новинари.

Легендарниот Пеле заврши во болница

Легендарниот Пеле заврши во болница

пред еден месец - Кајгана - Фудбал

Славниот бразилски фудбалер Пеле заврши во болница откако му се слошило поради исцрпеност во четвртокот наутро во Лондон, пренесуваат британските медиуми.

Времеплов
x