20
Министерот Николовски потпиша свечена изјава за поддршка на Европската декларација за развој на производството на соја без ГМО

Министерот Николовски потпиша свечена изјава за поддршка на Европската декларација за развој на производството на соја без ГМО

пред еден месец - Весник - Македонија

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, денеска во рамки на саемот „Зелена Недела“, во Берлин,...

Министерот Николовски потпиша свечена изјава за поддршка на Европската декларација за развој на производството на соја без ГМО

Министерот Николовски потпиша свечена изјава за поддршка на Европската декларација за развој на производството на соја без ГМО

пред еден месец - Вечер - Македонија

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, денеска во рамки на саемот „Зелена Недела“, во Берлин,...

Министерот Николовски потпиша свечена изјава за поддршка на Европската декларација за развој на производството на соја без ГМО

Министерот Николовски потпиша свечена изјава за поддршка на Европската декларација за развој на производството на соја без ГМО

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, денеска во рамки на саемот „Зелена Недела“, во Берлин,...

Министерот Николовски потпиша свечена изјава за поддршка на Европската декларација за развој на производството на соја без ГМО

Министерот Николовски потпиша свечена изјава за поддршка на Европската декларација за развој на производството на соја без ГМО

пред еден месец - A1on - Економија

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, денеска во рамки на саемот „Зелена Недела“, во Берлин,...

Времеплов
x