20
Ова е моменталната состојба на патиштата низ Македонија

Ова е моменталната состојба на патиштата низ Македонија

пред еден месец - Сител - Македонија

Сообраќајот во Македонија се одвива по влажни коловози. Низ целата земја врне дожд, додека снег врне во Крива Паланка, Страцин, Куманово, Тетово, Попова Шапка, Гостивар, Стража, Маврово, Павлешници и Кула, информираат од АМСМ.

Магла на Плетвар видливост од 50 до 100 метри

Магла на Плетвар видливост од 50 до 100 метри

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Сообраќајот во Македонија се одвива по влажни коловози. Низ целата земја врне дожд, додека снег врне во Крива Паланка, Страцин, Куманово, Тетово, Попова Шапка, Гостивар, Стража, Маврово, Павлешници и Кула, информираат од АМСМ.

Сообраќајот по влажни коловози

Сообраќајот по влажни коловози

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Поради појава на магла, додаваат оттаму, намалена е видливоста на Плетвар од 50 до 100 метри. На одредени патни правци кои поминуваат низ клисури и усеци можна е појава на поситни одрони.

Сообраќајот по влажни коловози  намалена видливоста на Плетвар поради магла

Сообраќајот по влажни коловози - намалена видливоста на Плетвар поради магла

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Сообраќајот во Македонија се одвива по влажни коловози. Низ целата земја врне дожд, додека снег врне во Крива Паланка, Страцин, Куманово, Тетово, Попова Шапка, Гостивар, Стража, Маврово, Павлешници и Кула, информираат од АМСМ.

Внимание Дожд на Стража

Внимание: Дожд на Стража

пред еден месец - Пулс 24 - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по претежно суви коловози и наместа влажни на планинските осојничави места.

Дожд на Стража се препорачува внимателно возење

Дожд на Стража, се препорачува внимателно возење

пред еден месец - Сител - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по претежно суви коловози и наместа влажни на планинските осојничави места.

Врнежи од дожд во неколку градови низ Македонија  возете внимателно

Врнежи од дожд во неколку градови низ Македонија - возете внимателно

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по претежно суви коловози и наместа влажни на планинските осојничави места.

Дожд кај Стража и Маврово се препорачува внимателно возење

Дожд кај Стража и Маврово, се препорачува внимателно возење

пред еден месец - Вечер - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. Наместа влажни коловози се бележат на повисоките планински и осојничави места.

Дожд кај Стража и Маврово се препорачува внимателно возење

Дожд кај Стража и Маврово, се препорачува внимателно возење

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. Наместа влажни коловози се бележат на повисоките планински и осојничави места.

Дожд кај Стража и Маврово се препорачува внимателно возење

Дожд кај Стража и Маврово, се препорачува внимателно возење

пред еден месец - Весник - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. Наместа влажни коловози се бележат на повисоките планински и осојничави места.

Дожд кај Стража и Маврово се препорачува внимателно возење

Дожд кај Стража и Маврово, се препорачува внимателно возење

пред еден месец - Денар - Економија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. Наместа влажни коловози се бележат на повисоките планински и осојничави места.

Дожд на Стража се препорачува внимателно возење

Дожд на Стража, се препорачува внимателно возење

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по претежно суви коловози и наместа влажни на планинските осојничави места.

Сообраќајот на државните патиша по суви коловози

Сообраќајот на државните патиша по суви коловози

пред еден месец - Весник - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. Наместа влажни коловози се бележат на повисоките планински и осојничави места.

Сообраќајот на државните патиша по суви коловози

Сообраќајот на државните патиша по суви коловози

пред еден месец - Вечер - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. Наместа влажни коловози се бележат на повисоките планински и осојничави места.

По суви коловози се одвива сообраќајот на државните патиша

По суви коловози се одвива сообраќајот на државните патиша

пред еден месец - Денар - Економија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. Наместа влажни коловози се бележат на повисоките планински и осојничави места.

Сообраќајот на државните патиша по суви коловози

Сообраќајот на државните патиша по суви коловози

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. Наместа влажни коловози се бележат на повисоките планински и осојничави места.

Сообраќајот по претежно суви патишта АМСМ препорачува внимателно возење

Сообраќајот по претежно суви патишта, АМСМ препорачува внимателно возење

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. Наместа влажни коловози се бележат на повисоките планински и осојничави места.

Дожд на Стража, се препорачува внимателно возење

пред еден месец - Либертас - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по претежно суви коловози и наместа влажни на планинските осојничави места.

Внимателно на патишта опасност од одрони на повеќе делници

Внимателно на патишта, опасност од одрони на повеќе делници

пред еден месец - Сител - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. Наместа влажни коловзи се бележат на повисоките места во северозападните и југозападните делови од државата.

Сообраќајот по претежно суви коловози можна појава на одрони во клисурите

Сообраќајот по претежно суви коловози, можна појава на одрони во клисурите

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. Наместа влажни коловози се бележат на повисоките места во северозападните и југозападните делови од државата.

Сообраќајот по претежно суви коловози можна појава на одрони во клисурите

Сообраќајот по претежно суви коловози, можна појава на одрони во клисурите

пред еден месец - Либертас - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. Наместа влажни коловози се бележат на повисоките места во северозападните и југозападните делови од државата.

Времеплов
x