20
Комисија од МЗ ќе ги истражува причините за смртта на родилка од Кичево

Комисија од МЗ ќе ги истражува причините за смртта на родилка од Кичево

пред еден месец - Сител - Македонија

Министерството за здравство формираше комисија која ќе треба да ја истражи смртта на 31-годишната родилка во приватната болница Санте Плус во Скопје.

МЗ  Комисија ќе истражува како починала родилката во приватната болница

МЗ: Комисија ќе истражува како починала родилката во приватната болница

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Министерството за здравство формираше комисија која ќе треба да ја истражи смртта на 31-годишната родилка во приватната болница Санте Плус во Скопје.

Комисија ќе истражува како починала родилката во приватната болница

Комисија ќе истражува како починала родилката во приватната болница

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Министерството за здравство формираше комисија која ќе треба да ја истражи смртта на 31-годишната родилка во приватната болница Санте Плус во Скопје.

Комисија од МЗ ќе ги истражува причините за смртта на родилка од Кичево

Комисија од МЗ ќе ги истражува причините за смртта на родилка од Кичево

пред еден месец - Бриф - Македонија

Министерството за здравство формираше комисија која ќе треба да ја истражи смртта на 31-годишната родилка во приватната болница Санте Плус во Скопје.

Родилка од Кичево починала од компликации при анестезија во приватна болница во Скопје

Родилка од Кичево починала од компликации при анестезија во приватна болница во Скопје

пред еден месец - Сител - Македонија

Embedded video for Родилка од Кичево починала од компликации при анестезија во приватна болница во Скопје Родилка од Кичево починала во приватната болница Санте Плус за време на царскиот рез.

Комисија ќе ги истражува причините за смртта на родилката од Кичево

Комисија ќе ги истражува причините за смртта на родилката од Кичево

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Министерството за здравство формирало комисија која ќе треба да ја истражи смртта на 31-годишната родилка, која пред два дена починала во една од приватните болници, за што информираше НОВА .

НОВА  Родилка почина при породување во привaтна болница

НОВА: Родилка почина при породување во привaтна болница

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Родилката, 31 годишната Дебора Џамбази починала во четвртокот при породување со царски рез, дознава НОВА од лекарски извори.

Почина уште една родилка при породување   се лекувала од стерилитет  а се пораѓала во Санте Плус

Почина уште една родилка при породување – се лекувала од стерилитет, а се пораѓала во Санте Плус

пред еден месец - MK News - Македонија

Родилката, 31 годишната Дебора Џамбази починала во четвртокот при породување со царски рез, дознава НОВА од лекарски извори.

Комисија на Министерството за здравство ќе ја испитува причината за смртта на родилката од Кичево

Комисија на Министерството за здравство ќе ја испитува причината за смртта на родилката од Кичево

пред еден месец - Либертас - Македонија

Министерството за здравство формираше комисија која ќе треба да ја истражи смртта на 31-годишната родилка, која пред два дена почина во една од приватните болници.

Почина уште една родилка при породување   се лекувала од стерилитет  а се пораѓала во Санте Плус

Почина уште една родилка при породување – се лекувала од стерилитет, а се пораѓала во Санте Плус

пред еден месец - MK News - Македонија

Родилката, 31 годишната Дебора Џамбази починала во четвртокот при породување со царски рез, дознава НОВА од лекарски извори.

ТРАГЕДИЈА Родилка почина при породување

ТРАГЕДИЈА:Родилка почина при породување

пред еден месец - Infomax - Хроника

Родилката, 31 годишната Дебора Џамбази починала во четвртокот при породување со царски рез, дознава НОВА од лекарски извори.

НОВА  Родилка почина при породување во привaтна болница

НОВА: Родилка почина при породување во привaтна болница

пред еден месец - Бриф - Македонија

Родилката, 31 годишната Дебора Џамбази починала во четвртокот при породување со царски рез, дознава НОВА од лекарски извори.

Родилка почина при породување во привaтна болница

Родилка почина при породување во привaтна болница

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Родилката, 31 годишната Дебора Џамбази починала во четвртокот при породување со царски рез, дознава НОВА од лекарски извори.

НОВА  Родилка почина при породување во привaтна болница

НОВА: Родилка почина при породување во привaтна болница

пред еден месец - Либертас - Македонија

Родилката, 31 годишната Дебора Џамбази починала во четвртокот при породување со царски рез, дознава НОВА од лекарски извори.

Жените сé подоцна го раѓаат првото дете

Жените сé подоцна го раѓаат првото дете…

пред еден месец - Боза - Живот

Жените кои денес го раѓаат своето прво дете, во просек се две и пол години постари отколку прворотките пред 50 години, тврдат научници од американскиот институт за здравје и развој на децата.

Времеплов
x