20
Забрана за камиони на Стража

Забрана за камиони на Стража

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива по влажни коловози и наместа со остатоци од кашест снег по коловозите. Снег...

Снег низ Македонија забрана за камиони на Стража  еве каде вее во моментов

Снег низ Македонија, забрана за камиони на Стража – еве каде вее во моментов

пред еден месец - Скопје Инфо - Без катеторија

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива по влажни коловози и наместа со остатоци од кашест снег по коловозите. Снег...

Забрана за камиони на Стража

пред еден месец - Пулс 24 - Македонија

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива по влажни коловози и наместа со остатоци од кашест снег по коловозите. Снег...

Забрана за камиони на Стража

Забрана за камиони на Стража

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива по влажни коловози и наместа со остатоци од кашест снег по коловозите. Снег...

Забрана за камиони на Стража

Забрана за камиони на Стража

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива по влажни коловози и наместа со остатоци од кашест снег по коловозите. Снег...

Забрана за камиони на Стража

Забрана за камиони на Стража

пред еден месец - Сител - Македонија

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива по влажни коловози и наместа со остатоци од кашест снег по коловозите. Снег...

Забрана за тешки возила на Стража

Забрана за тешки возила на Стража

пред еден месец - Канал 77 - Македонија

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива по влажни коловози и наместа со остатоци од кашест снег по коловозите, информираат од АМСМ.

Забрана за тешки товарни возила на Стража

Забрана за тешки товарни возила на Стража

пред еден месец - A1on - Македонија

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива по влажни коловози и наместа со остатоци од кашест снег по коловозите. Снег провејува на патните правци Берово – Смојмирово, Тетово – г.

Снег низ Македонија забрана за камиони на Стража  каде вее во моментов

Снег низ Македонија, забрана за камиони на Стража - каде вее во моментов?

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива по влажни коловози и наместа со остатоци од кашест снег по коловозите. Снег...

Забрана за камиони на Стража

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Снег провејува на патните правци Берово - Смојмирово, Тетово - граничен премин Јажинце, Попова Шапка и на Буково, но не се задржува на коловозот.

Забрана за камиони на Стража

Забрана за камиони на Стража

пред еден месец - Либертас - Македонија

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива по влажни коловози и наместа со остатоци од кашест снег по коловозите. Снег...

Намалена видливост поради магла кај Крива Паланка Страцин и Стража

Намалена видливост поради магла кај Крива Паланка, Страцин и Стража

пред еден месец - Весник - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интензитет провејува на Попова Шапка, но не се задржува на коловозот.

Намалена видливост поради магла кај Крива Паланка Страцин и Стража

Намалена видливост поради магла кај Крива Паланка, Страцин и Стража

пред еден месец - Вечер - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интензитет провејува на Попова Шапка, но не се задржува на коловозот.

Намалена видливост поради магла кај Крива Паланка Страцин и Стража

Намалена видливост поради магла кај Крива Паланка, Страцин и Стража

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интензитет провејува на Попова Шапка, но не се задржува на коловозот.

Важна вест за возачите

Важна вест за возачите

пред еден месец - Сител - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интензитет провејува на Попова Шапка, но не се задржува на коловозот.

Магла на Стража Страцин и Крива Паланка Деве Баир

Магла на Стража, Страцин, и Крива Паланка-Деве Баир

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Намалена видливост поради магла до 100 метри има на планинските премини Страцин и Стража, додека на патниот правец Крива Паланка - граничен премин Деве Баир видливоста е до 200 метри, информираат од ЈП Македонија пат.

Намалена видливост поради магла на Страцин Стража и Крива Паланка Деве Баир

Намалена видливост поради магла на Страцин, Стража и Крива Паланка-Деве Баир

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по влажни коловози. Снег со слаб интензитет провејува на Попова Шапка, кој не се задржува на коловозот.

Сообраќајот по влажни коловози магла на патниот правец Крива Паланка Деве Баир и на Страцин и Стража

Сообраќајот по влажни коловози, магла на патниот правец Крива Паланка-Деве Баир и на Страцин и Стража

пред еден месец - A1on - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интензитет провејува на Попова Шапка, но не се задржува на коловозот.

Намалена видливост поради магла на Страцин Стража Деве Баир

Намалена видливост поради магла на Страцин, Стража, Деве Баир

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Намалена видливост поради магла до 100 метри има на планинските премини Страцин и Стража, додека на патниот правец Крива Паланка – граничен премин Деве Баир видливоста е до 200 метри, информираат од ЈП Македонија пат.

Намалена видливост поради магла на Страцин Стража и Крива Паланка Дев

Намалена видливост поради магла на Страцин, Стража и Крива Паланка-Дев

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Намалена видливост поради магла до 100 метри има на планинските премини Страцин и Стража, додека на патниот правец Крива Паланка – граничен премин Деве Баир видливоста е до 200 метри, информираат од ЈП Македонија пат.

Намалена видливост вечерва поради магла на Страцин Стража и Крива Паланка Деве Баир

Намалена видливост вечерва поради магла на Страцин, Стража и Крива Паланка-Деве Баир

пред еден месец - Либертас - Македонија

Намалена видливост поради магла до 100 метри има на планинските премини Страцин и Стража, додека на патниот правец Крива Паланка – граничен премин Деве Баир видливоста е до 200 метри, информираат од ЈП Македонија пат.

Патиштата влажни магла на Плетвар и во Неготино

Патиштата влажни, магла на Плетвар и во Неготино

пред еден месец - Алфа - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Поради магла на Плетвар и во Неготино видливоста е намалена до 100 метри.

Возете внимателно Влажни патишта магла кај Плетвар и Неготино

Возете внимателно: Влажни патишта, магла кај Плетвар и Неготино

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Поради магла на Плетвар и во Неготино видливоста е намалена до 100 метри.

Сообраќајот по влажни коловози и со намалена видливост

Сообраќајот по влажни коловози и со намалена видливост

пред еден месец - Популарно - Македонија

Сообраќајот во Македонија се одвива по влажни коловози. Низ целата земја врне дожд, додека снег врне во Крива Паланка, Страцин, Куманово, Тетово, Попова Шапка, Гостивар, Стража, Маврово, Павлешници и Кула, информираат од АМСМ.

Сообраќајот по влажни коловози магла кај Плетвар и Неготино

Сообраќајот по влажни коловози, магла кај Плетвар и Неготино

пред еден месец - Канал 77 - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, а порди маглата на Плетвар и во Неготино видливоста е намалена до 100 метри.

Патиштата влажни магла на Плетвар и во Неготино

Патиштата влажни, магла на Плетвар и во Неготино

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Поради магла на Плетвар и во Неготино видливоста е намалена до 100 метри.

Сообраќајот се одвива по влажни коловози магла на Плетвар и во Неготино

Сообраќајот се одвива по влажни коловози, магла на Плетвар и во Неготино

пред еден месец - A1on - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Поради појава на магла, видливоста на Плетвар и во Неготино е намалена до 100 метри, информираат од АМСМ.

Патиштата влажни магла на Плетвар и во Неготино

Патиштата влажни, магла на Плетвар и во Неготино

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

АМСМ препорачува внимателно возење, прилагодена брзина на движење и почитување на поставената сообраќајна сигнализација....

Дожд и снег сообраќајот се одвива по влажни коловози

Дожд и снег, сообраќајот се одвива по влажни коловози

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Во некои делови на земјата се очекува дожд со повремени паѓање на снег, а токму тоа е причина за возачите кои ќе патуваат да бидат внимателни бидејќи коловозите се влажни.

Ова е моменталната состојба на патиштата низ Македонија

Ова е моменталната состојба на патиштата низ Македонија

пред еден месец - Сител - Македонија

Сообраќајот во Македонија се одвива по влажни коловози. Низ целата земја врне дожд, додека снег врне во Крива Паланка, Страцин, Куманово, Тетово, Попова Шапка, Гостивар, Стража, Маврово, Павлешници и Кула, информираат од АМСМ.

Времеплов
x