20
90 000 Грци присуствувале на вчерашните протести во Солун

90.000 Грци присуствувале на вчерашните протести во Солун

пред еден месец - Весник - Балкан

Вчерашниот собир во Солун за „одбрана на името Македонија", на кој според грчката полиција присуствуваа околу 90.000 граѓани, го коментираат двете најголеми грчки партии.

90 000 Грци присуствувале на вчерашните протести во Солун

90.000 Грци присуствувале на вчерашните протести во Солун

пред еден месец - Вечер - Балкан

Вчерашниот собир во Солун за „одбрана на името Македонија", на кој според грчката полиција присуствуваа околу 90.000 граѓани, го коментираат двете најголеми грчки партии.

Сириза и Нова Демократија со став за вчерашниот протест во Солун за името

Сириза и Нова Демократија со став за вчерашниот протест во Солун за името

пред еден месец - Сител - Македонија

Вчерашниот собир во Солун за „одбрана на името Македонија“, на кој според грчката полиција присуствуваа околу 90.000 граѓани, го коментираат двете најголеми грчки партии.

Сириза и Нова Демократија со став за вчерашниот протест во Солун за името

Сириза и Нова Демократија со став за вчерашниот протест во Солун за името

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Вчерашниот собир во Солун за „одбрана на името Македонија“, на кој според грчката полиција присуствуваа околу 90.000 граѓани, го коментираат двете најголеми грчки партии.

СИРИЗА и Нова демократија со став за вчерашниот протест во Солун

СИРИЗА и Нова демократија со став за вчерашниот протест во Солун

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Вчерашниот собир во Солун за „одбрана на името Македонија“, на кој според грчката полиција присуствуваа околу 90.000 граѓани, го коментираат двете најголеми грчки партии.

Сириза  Мнозинството грчки граѓани сакаат решение за името  далеку од иредентизмот

Сириза: Мнозинството грчки граѓани сакаат решение за името, далеку од иредентизмот

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Вчерашниот собир во Солун за „одбрана на името Македонија“, на кој според грчката полиција присуствуваа околу 90.000 граѓани, го коментираат двете најголеми грчки партии.

Сириза и Нова демократија со став за вчерашниот протест во Солун

Сириза и Нова демократија со став за вчерашниот протест во Солун

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Вчерашниот собир во Солун за „одбрана на името Македонија“, на кој според грчката полиција присуствуваа околу 90.000 граѓани, го коментираат двете најголеми грчки партии.

СИРИЗА и Нова демократија со став за вчерашниот протест во Солун

СИРИЗА и Нова демократија со став за вчерашниот протест во Солун

пред еден месец - Канал 5 - Свет

Како што јавува дописникот на МИА од Атина, од Нова демократија упатуваат критики и обвинувања до владата, од владејачката СИРИЗА, пак, велат дека мнозинството граѓани сакаат решение далеку од иредентизмот и национализмот.

Опозицијата го поддржа вчерашниот протест  СИРИЗА не сака фанатизам

Опозицијата го поддржа вчерашниот протест, СИРИЗА не сака фанатизам

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Вчерашниот собир во Солун за „одбрана на името Македонија“, на кој според грчката полиција присуствуваа околу 90.000 граѓани, го коментираат двете најголеми грчки партии.

СИРИЗА и Нова демократија излегоа со став за вчерашниот протест во Солун

СИРИЗА и Нова демократија излегоа со став за вчерашниот протест во Солун

пред еден месец - Либертас - Македонија

Вчерашниот собир во Солун за „одбрана на името Македонија“, на кој според грчката полиција присуствуваа околу 90.000 граѓани, го коментираат двете најголеми грчки партии.

Заев  Верувам дека ќе се изнајде достоинствено решение за името

Заев: Верувам дека ќе се изнајде достоинствено решение за името

пред еден месец - Вечер - Македонија

Верувам дека помеѓу две земји, кои што се пријатели и имаат намера да бидат уште поголеми пријатели, ќе се изнајде решение каде што ќе се сочува достоинството на двете страни, и буквално ќе биде придобивка за иднината на граѓаните на двете земји.

Заев  Верувам дека ќе се изнајде достоинствено решение за името

Заев: Верувам дека ќе се изнајде достоинствено решение за името

пред еден месец - Кајгана - Македонија

Верувам дека помеѓу две земји, кои што се пријатели и имаат намера да бидат уште поголеми пријатели, ќе се изнајде решение...

Времеплов
x