20
Одложено судењето на дедото на Тамара

Одложено судењето на дедото на Тамара

пред 4 недели - МТВ 1 - Македонија

За 14-ти февруари одложено е судењето на Љупчо Стојановски, дедото на починатата Тамара, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров.

Повторно се одложи судењето на дедото на Тамара за обид за убиство на Тодоров

Повторно се одложи судењето на дедото на Тамара за обид за убиство на Тодоров

пред 4 недели - +Инфо - Македонија

Судењето на дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, за обид за убиство на екс министерот за здравство Никола Тодоров, повторно се одложи.

Судот ќе бара потврда дали лицата кои го вештачеле дедото на Тамара имале лиценци

Судот ќе бара потврда дали лицата кои го вештачеле дедото на Тамара имале лиценци

пред 4 недели - Весник - Македонија

Одложено е денешното судење за обидот за убиство на дедото на малата Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, бидејќи Апелациониот суд ја прифатил жалбата на обвинителството за издвојување на психијатриските вештачења на дедото на Тамара.

Се одложи судењето за дедото на Тамара   сведок ќе биде мајката

Се одложи судењето за дедото на Тамара - сведок ќе биде мајката

пред 4 недели - Прес 24 - Хроника

Судењето за дедото на Тамара, Љупчо Стојановски, кој пукаше во поранешниот министер за здравство Никола Тодоров се одложи.

Судот ќе бара потврда дали лицата кои го вештачеле дедото на Тамара имале лиценци

Судот ќе бара потврда дали лицата кои го вештачеле дедото на Тамара имале лиценци

пред 4 недели - Вечер - Скопје

Одложено е денешното судење за обидот за убиство на дедото на малата Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, бидејќи Апелациониот суд ја прифатил жалбата на обвинителството за издвојување на психијатриските вештачења на дедото на Тамара.

Се одложи судењето за дедото на Тамара

Се одложи судењето за дедото на Тамара

пред 4 недели - Судство - Хроника

Апелација му наложи на Судот да ги провери лиценците на вештаците, па рочиштето беше одложено за на 14 февруари. Се одложи...

Судот ќе бара потврда дали лицата кои го вештачеле дедото на Тамара имале лиценци

Судот ќе бара потврда дали лицата кои го вештачеле дедото на Тамара имале лиценци

пред 4 недели - Макфакс - Скопје

Одложено е денешното судење за обидот за убиство на дедото на малата Тамара од Велес, Љупчо Стојановски бидејќи Апелациониот суд ја прифатил жалбата на обвинителството за издвојување на психијатриските вештачења на дедото на Тамара.

Ексминистерот Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес повторно на суд

Ексминистерот Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес повторно на суд

пред 4 недели - Весник - Македонија

Во кривичниот суд продолжува судењето за Љупчо Стојановски, дедото на малата Тамара од Велес, кој е обвинет за обид за убиство на ексминистерот Никола Тодоров.

Ексминистерот Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес повторно на суд

Ексминистерот Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес повторно на суд

пред 4 недели - Вечер - Скопје

Во кривичниот суд продолжува судењето за Љупчо Стојановски, дедото на малата Тамара од Велес, кој е обвинет за обид за убиство на ексминистерот Никола Тодоров.

Се одложи судењето за дедото на Тамара

Се одложи судењето за дедото на Тамара

пред 4 недели - 24 вести - Македонија

Се одложи судењето за дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров.

Судот ќе бара потврда дали лицата кои го вештачеле дедото на Тамара имале лиценци

Судот ќе бара потврда дали лицата кои го вештачеле дедото на Тамара имале лиценци

пред 4 недели - A1on - Македонија

Одложено е денешното судење за обидот за убиство на дедото на малата Тамара од Велес, Љупчо Стојановски бидејќи Апелациониот суд ја прифатил жалбата на обвинителството за издвојување на психијатриските вештачења на дедото на Тамара.

Ексминистерот Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес повторно на суд

Ексминистерот Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес повторно на суд

пред 4 недели - Макфакс - Скопје

Во кривичниот суд продолжува судењето за Љупчо Стојановски, дедото на малата Тамара од Велес, кој е обвинет за обид за убиство на ексминистерот Никола Тодоров.

На дедото на Тамара денес ќе му се суди за обидот за убиство врз Тодоров

На дедото на Тамара денес ќе му се суди за обидот за убиство врз Тодоров

пред 4 недели - Пулс 24 - Македонија

Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи рочиште за дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров.

Судот ќе бара потврда дали лицата кои го вештачеле дедото на Тамара имале лиценци

Судот ќе бара потврда дали лицата кои го вештачеле дедото на Тамара имале лиценци

пред 4 недели - Канал 77 - Македонија

Одложено е денешното судење за обидот за убиство на дедото на малата Тамара од Велес, Љупчо Стојановски бидејќи Апелациониот суд ја прифатил жалбата на обвинителството за издвојување на психијатриските вештачења на дедото на Тамара.

Продолжува судењето на дедото на Тамара од Велес

Продолжува судењето на дедото на Тамара од Велес

пред 4 недели - Канал 5 - Македонија

На рочиштето треба да бидат приложени нови психијатриски вештачења, откако претходно адвокатката на обвинетиот побара судот...

Одложено судењето за пукањето врз екс министерот Тодоров

Одложено судењето за пукањето врз екс министерот Тодоров

пред 4 недели - Нова ТВ - Македонија

Одложено е денешното рочиште судскиот процес што се води за Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров.

Поранешниот министер Тодоров и дедото на Тамара од Велес во Суд

Поранешниот министер Тодоров и дедото на Тамара од Велес во Суд

пред 4 недели - 24 вести - Македонија

Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи рочиште за дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров.

Поранешниот министер Тодоров и дедото на Тамара од Велес во суд

Поранешниот министер Тодоров и дедото на Тамара од Велес во суд

пред 4 недели - еМАГАЗИН - Македонија

Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи рочиште за дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров.

Судење за дедото на Тамара кој пукаше кон поранешниот министер Тодоров

Судење за дедото на Тамара кој пукаше кон поранешниот министер Тодоров

пред 4 недели - Сител - Македонија

Во Кривичниот суд за денеска е закажано рочиштето за дедото на малата Тамара кој го нападна поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров.

Запонува процесот против дедото на Тамара од Велес

Запонува процесот против дедото на Тамара од Велес

пред 4 недели - Судство - Македонија

Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи рочиште за дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, кој е обвинет за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров.

Судење за дедото на Тамара кој пукаше кон поранешниот министер Тодоров

Судење за дедото на Тамара кој пукаше кон поранешниот министер Тодоров

пред 4 недели - Прес 24 - Хроника

Во Кривичниот суд за денеска е закажано рочиштето за дедото на малата Тамара кој го нападна поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров.

Поранешниот министер Тодоров и дедото што се обиде да ја одмазди Тамара пак на суд

Поранешниот министер Тодоров и дедото што се обиде да ја одмазди Тамара пак на суд

пред 4 недели - +Инфо - Македонија

Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи рочиште за дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров.

Судот ќе бара потврда дали лицата кои го вештачеле дедото на Тамара имале лиценци

Судот ќе бара потврда дали лицата кои го вештачеле дедото на Тамара имале лиценци

пред 4 недели - Кајгана - Македонија

Одложено е денешното судење за обидот за убиство на дедото на малата Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, бидејќи Апелациониот суд ја прифатил жалбата на обвинителството за издвојување на психијатриските вештачења на дедото на Тамара.

Поранешниот министер Тодоров и дедото што се обиде да ја одмазди Тамара пак на суд

Поранешниот министер Тодоров и дедото што се обиде да ја одмазди Тамара пак на суд

пред 4 недели - Канал 77 - Македонија

Љупчо Стојановски се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров. Во Кривичниот суд денеска...

Судење за нападот врз екс министерот Тодоров

Судење за нападот врз екс министерот Тодоров

пред 4 недели - Нова ТВ - Македонија

Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи рочиште за дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров.

Утре продолжува судењето за дедото на Тамара за нападот врз екс министерот Тодоров

Утре продолжува судењето за дедото на Тамара за нападот врз екс министерот Тодоров

пред 4 недели - 24 вести - Македонија

Утре во Кривичниот суд закажано е ново рочиште за почеток на судењето против дедото на Тамара, Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров.

Ексминистерот Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес утре повторно на суд

Ексминистерот Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес утре повторно на суд

пред 4 недели - A1on - Македонија

Во кривичниот суд утре продолжува судењето за Љупчо Стојановски, дедото на малата Тамара од Велес, кој е обвинет за обид за убиство на ексминистерот Никола Тодоров.

Ексминистерот Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес утре повторно на суд

Ексминистерот Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес утре повторно на суд

пред 4 недели - Весник - Македонија

Во кривичниот суд утре продолжува судењето за Љупчо Стојановски, дедото на малата Тамара од Велес, кој е обвинет за обид за убиство на ексминистерот Никола Тодоров.

Ексминистерот Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес утре повторно на суд

Ексминистерот Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес утре повторно на суд

пред 4 недели - Вечер - Македонија

Во кривичниот суд утре продолжува судењето за Љупчо Стојановски, дедото на малата Тамара од Велес, кој е обвинет за обид за убиство на ексминистерот Никола Тодоров.

Ексминистерот Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес утре повторно на суд

Ексминистерот Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес утре повторно на суд

пред 4 недели - Макфакс - Македонија

Во кривичниот суд утре продолжува судењето за Љупчо Стојановски, дедото на малата Тамара од Велес, кој е обвинет за обид за убиство на ексминистерот Никола Тодоров.

Времеплов
x