20
Ограбен познат адвокат од Струмица  нема да верувате што се му однеле од канцеларијата

Ограбен познат адвокат од Струмица, нема да верувате што се му однеле од канцеларијата

пред 4 недели - Сител - Македонија

Вчера било пријавено дека на 20/21.01.2018 година во Струмица на ул.„Ленинова“ во адвокатска канцеларија на Ж.Л.(57), непознат сторител извршил тешка кражба.

Од адвокатска канцеларија во Струмица укредени пари  накит и пиштол

Од адвокатска канцеларија во Струмица укредени пари, накит и пиштол

пред 4 недели - Канал 5 - Македонија

Министерството за внатрешни работи соопшти дека кражбата во полиција е пријавена вчера, а според пријавата сторителот насилно ја отворил влезната метална врата, влегол внатре и одзел околу 70.

Од адвокатска канцеларија во Струмица украдени пари  накит и пиштол

Од адвокатска канцеларија во Струмица украдени пари, накит и пиштол

пред 4 недели - +Инфо - Македонија

Арамија изминатиот викенд извршил тешка кражба во адвокатска канцеларија во Струмица. Министерството за внатрешни работи...

Од адвокатска канцеларија во Струмица укредени пари  накит и пиштол

Од адвокатска канцеларија во Струмица укредени пари, накит и пиштол

пред 4 недели - Судство - Хроника

Непознат сторител за време на изминатиот викенд извршил тешка кражба во адвокатска канцеларија во Струмица. Непознат сторител за време на изминатиот викенд извршил тешка кражба во адвокатска канцеларија во Струмица.

Ограбена адвокатска канцеларија во Струмица  украдена голема сума на пари  накит и еден пиштол

Ограбена адвокатска канцеларија во Струмица, украдена голема сума на пари, накит и еден пиштол

пред 4 недели - A1on - Македонија

Непознат сторител извршил тешка кражба во адвокатска канцеларија на улица Ленинова во Струмица за време на викендот. Сторителот...

Ограбена адвокатска канцеларија во Струмица  украдени денари  евра  часовник  пиштол

Ограбена адвокатска канцеларија во Струмица, украдени денари, евра, часовник, пиштол…

пред 4 недели - Либертас - Македонија

Вчера било пријавено дека на 20/21.01.2018 година во Струмица на ул.„Ленинова“ во адвокатска канцеларија на Ж.Л.(57), непознат сторител извршил тешка кражба.

Времеплов
x