20
Почнува второто полугодие од учебната 2017 2018

Почнува второто полугодие од учебната 2017/2018

пред еден месец - Алфа - Македонија

По три недели зимски одмор, околу 270.000 средношколци и основци, меѓу кои и 20.000 првачиња, денеска ќе се вратат на настава за второто полугодие од учебната 2017/2018 година.

Почна второто полугодие во училиштата

Почна второто полугодие во училиштата

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

За околу 270 илјади основци и средношколци почнува второто полугодие од учебната 2017-2018 година. Заврши тринеделниот зимски распуст.

Почна второто полугодие во училиштата

Почна второто полугодие во училиштата

пред еден месец - Весник - Македонија

По три недели одмор, околу 270 илјади средношколци и основци се враќаат во ученичките клупи. Министерството за образовани и наука за време на распустот соопшти дел од промените во наставните планови и програми за следната генерација првоодделенци.

Почна второто полугодие во училиштата

Почна второто полугодие во училиштата

пред еден месец - Вечер - Македонија

По три недели одмор, околу 270 илјади средношколци и основци се враќаат во ученичките клупи. Министерството за образовани и наука за време на распустот соопшти дел од промените во наставните планови и програми за следната генерација првоодделенци.

Почна второто полугодие во училиштата

Почна второто полугодие во училиштата

пред еден месец - Макфакс - Македонија

По три недели одмор, околу 270 илјади средношколци и основци се враќаат во ученичките клупи. Министерството за образовани и наука за време на распустот соопшти дел од промените во наставните планови и програми за следната генерација првоодделенци.

Стартуваше второто полугодие во училиштата

Стартуваше второто полугодие во училиштата

пред еден месец - Денар - Економија

По три недели одмор, околу 270 илјади средношколци и основци се враќаат во ученичките клупи. Министерството за образовани и наука за време на распустот соопшти дел од промените во наставните планови и програми за следната генерација првоодделенци.

Заврши распустот МОН најави големи измени Часот ќе трае 55 минути нема домашни

Заврши распустот, МОН најави големи измени: Часот ќе трае 55 минути, нема домашни

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Учениците денеска се враќаат во училишните клупи по зимскиот одмор. Министерството за образование и наука предвидува измени за нив кои ќе се разгледаат на јавна дебата.

Почнува второто полугодие од учебната 2017 2018

Почнува второто полугодие од учебната 2017/2018

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

По три недели зимски одмор, околу 270.000 средношколци и основци, меѓу кои и 20.000 првачиња, денеска ќе се вратат на настава за второто полугодие од учебната 2017/2018 година.

Почнува второто полугодие од учебната 2017 2018

Почнува второто полугодие од учебната 2017/2018

пред еден месец - 24 вести - Македонија

По три недели зимски одмор, околу 270.000 средношколци и основци, меѓу кои и 20.000 првачиња, денеска ќе се вратат на настава за второто полугодие од учебната 2017/2018 година.

Почна второто полугодие од учебната 2017 2018

Почна второто полугодие од учебната 2017/2018

пред еден месец - Пулс 24 - Македонија

По три недели зимски одмор, околу 270.000 средношколци и основци, меѓу кои и 20.000 првачиња, денеска се вратија на настава за второто полугодие од учебната 2017/2018 година.

Клупите повторно полни крај на зимскиот распуст

Клупите повторно полни, крај на зимскиот распуст

пред еден месец - Сител - Македонија

По три недели одмор, денеска учениците повторно седнуваа во училишните клупи и се враќаат на настава за второто полугодие од учебната 2017/2018 година.

Заврши распустот  МОН предлага големи промени

Заврши распустот, МОН предлага големи промени

пред еден месец - Скопје Инфо - Без катеторија

Од денеска учениците се враќаат во училишните клупи, бидејќи им заврши тринеделниот зимски распуст. Оттогаш започнува и второто полугодие, кое ќе трае до 9 јуни, по што започнува летниот распуст.

Започна второто полугодие од учебната 2017 2018

Започна второто полугодие од учебната 2017/2018

пред еден месец - A1on - Македонија

Денеска започнува второто полугодие од учебната 2017/2018 година. По три недели одмор, околу 270 илјади средношколци и основци се враќаат во ученичките клупи.

Клупите повторно полни крај на зимскиот распуст  МОН предлага големи промени

Клупите повторно полни, крај на зимскиот распуст - МОН предлага големи промени

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

По три недели одмор, денеска учениците повторно седнуваа во училишните клупи и се враќаат на настава за второто полугодие од учебната 2017/2018 година.

Почнува второто полугодие од учебната 2017 2018

Почнува второто полугодие од учебната 2017/2018

пред еден месец - Популарно - Македонија

По три недели зимски одмор, околу 270.000 средношколци и основци, меѓу кои и 20.000 првачиња, денеска ќе се вратат на настава за второто полугодие од учебната 2017/2018 година.

Почнува второто полугодие од учебната 2017 2018

Почнува второто полугодие од учебната 2017/2018

пред еден месец - Либертас - Македонија

По три недели зимски одмор, околу 270.000 средношколци и основци, меѓу кои и 20.000 првачиња, денеска ќе се вратат на настава за второто полугодие од учебната 2017/2018 година.

Почнува второто полугодие од учебната 2017/2018

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

За време на ученичкиот распуст, Министерството за образование и наука ги соопшти промените што ги планира во наставните планови и програми за следната генерација првоодделенци.

Заврши зимскиот распуст од денеска на училиште

Заврши зимскиот распуст, од денеска на училиште!

пред еден месец - +Инфо - Македонија

По три недели зимски одмор, околу 270.000 средношколци и основци, меѓу кои и 20.000 првачиња, денеска ќе се вратат на настава за второто полугодие од учебната 2017/2018 година.

Назад во училишните клупи  започна второто полугодие

Назад во училишните клупи – започна второто полугодие

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

По три недели зимски одмор, околу 270.000 средношколци и основци денеска се вратија на настава во второто полугодие од оваа учебна година.

Заврши зимскиот распуст учениците се враќаат во клупите

Заврши зимскиот распуст, учениците се враќаат во клупите

пред еден месец - Радио МОФ - Без катеторија

По три недели одмор, околу 270 илјади средношколци и основци денеска се враќаат во ученичките клупи. Министерството за образовани...

Заврши распустот учениците утре се враќаат на настава

Заврши распустот, учениците утре се враќаат на настава

пред еден месец - Бркај работа - Македонија

Утре е првиот работен ден од второто полугодие на учебната 217/2018 година. По тринеделен зимски распуст, на настава ќе се вратат околу 270.

Учениците утре се враќаат на настава

Учениците утре се враќаат на настава

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Утре е првиот работен ден од второто полугодие на учебната 217/2018 година. По тринеделен зимски распуст, на настава ќе се вратат околу 270.

Учениците утре се враќаат на настава

Учениците утре се враќаат на настава

пред еден месец - Канал 77 - Македонија

фото: архива Утре е првиот работен ден од второто полугодие на учебната 217/2018 година. По тринеделен зимски распуст, на настава ќе се вратат околу 270.

Заврши распустот учениците утре се враќаат на настава

Заврши распустот, учениците утре се враќаат на настава

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Утре е првиот работен ден од второто полугодие на учебната 217/2018 година. По тринеделен зимски распуст, на настава ќе се вратат околу 270.

Распустот заврши од утре во училиште

Распустот заврши, од утре во училиште

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Утре е првиот работен ден од второто полугодие на учебната 217/2018 година. По тринеделен зимски распуст, на настава ќе се вратат околу 270.

Заврши зимскиот распуст

Заврши зимскиот распуст

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Утре е првиот работен ден од второто полугодие на учебната 217/2018 година. По тринеделен зимски распуст, на настава ќе се вратат околу 270.

Учениците утре се враќаат на настава

Учениците утре се враќаат на настава

пред еден месец - Либертас - Македонија

Утре е првиот работен ден од второто полугодие на учебната 217/2018 година. По тринеделен зимски распуст, на настава ќе се вратат околу 270.

Завршува распустот  од понеделник учениците во училиште

Завршува распустот – од понеделник учениците во училиште!

пред еден месец - Весник - Македонија

Од понеделник учениците се враќаат во училишните клупи, бидејќи им заврши тринеделниот зимски распуст. Оттогаш започнува и второто полугодие, кое ќе трае до 9 јуни, по што започнува летниот распуст.

Завршува распустот  од понеделник учениците во училиште

Завршува распустот – од понеделник учениците во училиште!

пред еден месец - Вечер - Скопје

Од понеделник учениците се враќаат во училишните клупи, бидејќи им заврши тринеделниот зимски распуст. Оттогаш започнува и второто полугодие, кое ќе трае до 9 јуни, по што започнува летниот распуст.

Од понеделник учениците во училиште еве колку работни саботи до крајот на годината

Од понеделник учениците во училиште, еве колку работни саботи до крајот на годината

пред еден месец - Пулс 24 - Македонија

Од понеделник учениците се враќаат во училишните клупи, бидејќи им заврши тринеделниот зимски распуст. Оттогаш започнува и второто полугодие, кое ќе трае до 9 јуни, по што започнува летниот распуст.

Времеплов
x