20
Грчка ЕРТ  Нимиц во посета на Скопје и Атина наредните денови

Грчка ЕРТ: Нимиц во посета на Скопје и Атина наредните денови

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Метју Нимиц кој е посредник во преговорите за името има намера во наредните десет дена да ги посети Атина и Скопје, објави грчката телевизија ЕРТ.

ЕРТ  Нимиц во следните десет дена ќе ги посети Атина и Скопје

ЕРТ: Нимиц во следните десет дена ќе ги посети Атина и Скопје

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Медиумот забележува дека дипломатот е оптимист и смета дека проблемот за името на Македонија може да се реши во следните шест месеци.

ЕРТ  Нимиц во следните десет дена ќе ги посети Атина и Скопје

ЕРТ: Нимиц во следните десет дена ќе ги посети Атина и Скопје

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Посредникот на Обединетите нации во спорот за името на Македонија, Матју Нимиц, има намера во следните десет дена да ги посети Атина и Скопје, за со нив да го разгледа ова прашање, соопшти грчката телевизиа ЕРТ.

ЕРТ  Нимиц во следните десет дена ќе ги посети Атина и Скопје

ЕРТ: Нимиц во следните десет дена ќе ги посети Атина и Скопје

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Посредникот на Обединетите нации во спорот за името на Македонија, Матју Нимиц, има намера во следните десет дена да ги посети Атина и Скопје, за со нив да го разгледа ова прашање, соопшти грчката телевизиа ЕРТ.

Нимиц во следните 10 дена ќе ги посети Атина и Скопје

Нимиц во следните 10 дена ќе ги посети Атина и Скопје

пред еден месец - A1on - Македонија

Посредникот на Обединетите нации во спорот за името на Македонија, Матју Нимиц, има намера во следните десет дена да ги посети Атина и Скопје, за со нив да го разгледа ова прашање, соопшти грчката телевизиа ЕРТ.

ЕРТ  Нимиц во следните десет дена ќе ги посети Атина и Скопје

ЕРТ: Нимиц во следните десет дена ќе ги посети Атина и Скопје

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Посредникот на Обединетите нации во спорот за името на Македонија, Метју Нимиц, има намера во следните десет дена да ги посети Атина и Скопје, за со нив да го разгледа ова прашање, соопшти грчкиот јавен сервис ЕРТ.

ЕРТ  Нимиц во следните десет дена ќе ги посети Атина и Скопје

ЕРТ: Нимиц во следните десет дена ќе ги посети Атина и Скопје

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Посредникот на Обединетите нации во спорот за името на Македонија, Матју Нимиц, има намера во следните десет дена да ги посети Атина и Скопје, за со нив да го разгледа ова прашање, соопшти грчката телевизиа ЕРТ.

ЕРТ  Нимиц во следните десет дена ќе ги посети Атина и Скопје

ЕРТ: Нимиц во следните десет дена ќе ги посети Атина и Скопје

пред еден месец - Либертас - Македонија

Посредникот на Обединетите нации во спорот за името на Македонија, Матју Нимиц, има намера во следните десет дена да ги посети Атина и Скопје, за со нив да го разгледа ова прашање, соопшти грчката телевизиа ЕРТ.

Ќе има ли консултации за понудениот предлог во Македонија

Ќе има ли консултации за понудениот предлог во Македонија

пред еден месец - Сител - Македонија

Embedded video for Ќе има ли консултации за понудениот предлог во Македонија Додека грчкиот државен врв разговара за последниот...

Времеплов
x