20
Комисија на Министерството за здравство ќе ја испитува смртта на родилката во приватна болница

Комисија на Министерството за здравство ќе ја испитува смртта на родилката во приватна болница

пред еден месец - Сител - Македонија

Embedded video for Комисија на Министерството за здравство ќе ја испитува смртта на родилката во приватна болница

Министерството за здравство ќе го истражува случајот на починатата родилка од Кичево

Министерството за здравство ќе го истражува случајот на починатата родилка од Кичево

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Која е причината за смртта на 31-годишната родилка од Кичево, која почина за време на породувањето со своето прво бебе во болницата „Санте Плус“, би требало да се дознае до крајот на неделава.

Смртта на родилката ќе се испитува од комисија на МЗ бебето во стабилна состојба

Смртта на родилката ќе се испитува од комисија на МЗ, бебето во стабилна состојба

пред еден месец - Весник - Македонија

Комисија од Министерството за здравство ќе испитува како настанала смртта на 31-годишната родилка, која почина при породување во приватна болница.

Смртта на родилката ќе се испитува од комисија на МЗ бебето во стабилна состојба

Смртта на родилката ќе се испитува од комисија на МЗ, бебето во стабилна состојба

пред еден месец - Вечер - Македонија

Комисија од Министерството за здравство ќе испитува како настанала смртта на 31-годишната родилка, која почина при породување во приватна болница.

Бебето на починатата родилка во стабилна здравствена состојба комисија ќе го истражува случајот

Бебето на починатата родилка во стабилна здравствена состојба, комисија ќе го истражува случајот

пред еден месец - Сител - Македонија

Бебето чија мајка почина на 18 јануари за време на породувањето во приватната болница „Санте плус“ во Скопје, кое оттаму...

Смртта на родилката ќе се испитува од комисија на МЗ бебето во стабилна состојба

Смртта на родилката ќе се испитува од комисија на МЗ, бебето во стабилна состојба

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Комисија од Министерството за здравство ќе испитува како настанала смртта на 31. годишната родилка, која почина при породување во приватна болница.

Бебето на починатата родилка е во стабилна здравствена состојба се испитува случајот

Бебето на починатата родилка е во стабилна здравствена состојба- се испитува случајот

пред еден месец - Скопје Инфо - Без катеторија

Бебето чија мајка почина на 18 јануари за време на породувањето во приватната болница „Санте плус“ во Скопје, кое оттаму...

Бебето на починатата родилка во стабилна здравствена состојба комисија ќе го истражува случајот

Бебето на починатата родилка во стабилна здравствена состојба, комисија ќе го истражува случајот

пред еден месец - MK News - Македонија

Бебето чија мајка почина на 18 јануари за време на породувањето во приватната болница „Санте плус“ во Скопје, кое оттаму...

Каква е состојбата на бебето чија мајка почина на породување во Скопје

Каква е состојбата на бебето чија мајка почина на породување во Скопје?

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Бебето чија мајка почина на 18 јануари за време на породувањето во приватната болница во Скопјее во релативно стабилна здравствена состојба, прима терапија и се уште е приклучено на респиратор.

Бебето на починатата родилка е во стабилна состојба

Бебето на починатата родилка е во стабилна состојба

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Бебето чија мајка почина на 18 јануари за време на породувањето во приватната болница „Санте плус“ во Скопје, кое оттаму...

Смртта на родилката ќе се испитува од комисија на МЗ бебето во стабилна состојба

Смртта на родилката ќе се испитува од комисија на МЗ, бебето во стабилна состојба

пред еден месец - A1on - Македонија

Комисија од Министерството за здравство ќе испитува како настанала смртта на 31-годишната родилка, која почина при породување во приватна болница.

Бебето на починатата родилка во стабилна здравствена состојба комисија од МЗ го испитува случајот

Бебето на починатата родилка во стабилна здравствена состојба, комисија од МЗ го испитува случајот

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Ова за МИА го изјави директорката на Клиниката за детски болести, Катерина Ставриќ. Од Клиниката за анестезија, реанимација...

НОВА Анестезиолог од КАРИЛ учествувал во породувањето на починатата родилка

НОВА: Анестезиолог од КАРИЛ учествувал во породувањето на починатата родилка

пред еден месец - Либертас - Македонија

Анестезиолог од КАРИЛ учествувал во породувањето со царски рез на родилката Дебора Џамбази која почина во четвртокот во приватната болница Санте Плус најверојатно таму бил нелегално, објави НОВА повикувајќи се на свои извори во болницата.

Анестезиолог од КАРИЛ учествувал во породувањето на починатата родилка

Анестезиолог од КАРИЛ учествувал во породувањето на починатата родилка

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Анестезиологот од КАРИЛ најверојатно таму бил нелегално, односно без договор, потврдија за НОВА и на Клиниката каде што работи...

Комисија ќе утврдува од што почина родилката во Скопје

Комисија ќе утврдува од што почина родилката во Скопје

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Комисија ќе испитува од што почина 31. годишната родилка од Кичево во приватна Клиника. При ставање на целосна анестезија...

Смртта на родилката ќе се испитува од комисија на МЗ бебето во стабилна состојба

Смртта на родилката ќе се испитува од комисија на МЗ, бебето во стабилна состојба

пред еден месец - Канал 77 - Македонија

Комисија од Министерството за здравство ќе испитува како настанала смртта на 31-годишната родилка, која почина при породување во приватна болница.

Комисија од министерството за здравство ќе го истражува случајот со смртта на родилката од Кичево

Комисија од министерството за здравство ќе го истражува случајот со смртта на родилката од Кичево

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Комисија од министерството за здравство ќе го истражува случајот со смртта на 31-годишната родилка од Кичево која почина за време на породувањето во приватната болница „Санте плус“.

Бебето на починатата родилка во стабилна здравствена состојба комисија од МЗ го испитува случајот

Бебето на починатата родилка во стабилна здравствена состојба, комисија од МЗ го испитува случајот

пред еден месец - Либертас - Македонија

Бебето чија мајка почина на 18 јануари за време на породувањето во приватната болница „Санте плус“ во Скопје, кое оттаму...

Смртта на родилката ќе се испитува бебето во стабилна состојба

Смртта на родилката ќе се испитува, бебето во стабилна состојба

пред еден месец - Кајгана - Хроника

Комисија од Министерството за здравство ќе испитува како настанала смртта на 31. годишната родилка, која почина при породување во приватна болница.

Комисија ќе утврдува од што почина родилката во Скопје

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Трагедија во македонска приватна болница. Почина 31 годишна родилка при породување со царски рез во клиниката Санте Плус во Скопје.

МЗ Комисија ќе истражува како починала родилката во приватната болница

МЗ: Комисија ќе истражува како починала родилката во приватната болница

пред еден месец - MK News - Македонија

Министерството за здравство формираше комисија која ќе треба да ја истражи смртта на 31-годишната родилка во приватната болница Санте Плус во Скопје.

МЗ Комисија ќе истражува како починала родилката во приватната болница

МЗ: Комисија ќе истражува како починала родилката во приватната болница

пред еден месец - Судство - Хроника

Родилката починала во четвртокот, а во болницата требало да се породи со своето прво дете. Министерството за здравство формираше комисија која ќе треба да ја истражи смртта на 31-годишната родилка во приватна болница во Скопје.

Комисија од МЗ ќе ги истражува причините за смртта на родилка од Кичево

Комисија од МЗ ќе ги истражува причините за смртта на родилка од Кичево

пред еден месец - Сител - Македонија

Министерството за здравство формираше комисија која ќе треба да ја истражи смртта на 31-годишната родилка во приватната болница Санте Плус во Скопје.

МЗ Комисија ќе истражува како починала родилката во приватната болница

МЗ: Комисија ќе истражува како починала родилката во приватната болница

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Министерството за здравство формираше комисија која ќе треба да ја истражи смртта на 31-годишната родилка во приватната болница Санте Плус во Скопје.

Комисија ќе истражува како починала родилката во приватната болница

Комисија ќе истражува како починала родилката во приватната болница

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Министерството за здравство формираше комисија која ќе треба да ја истражи смртта на 31-годишната родилка во приватната болница Санте Плус во Скопје.

Комисија од МЗ ќе ги истражува причините за смртта на родилка од Кичево

Комисија од МЗ ќе ги истражува причините за смртта на родилка од Кичево

пред еден месец - Бриф - Македонија

Министерството за здравство формираше комисија која ќе треба да ја истражи смртта на 31-годишната родилка во приватната болница Санте Плус во Скопје.

Комисија ќе ги истражува причините за смртта на родилката од Кичево

Комисија ќе ги истражува причините за смртта на родилката од Кичево

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Министерството за здравство формирало комисија која ќе треба да ја истражи смртта на 31-годишната родилка, која пред два дена починала во една од приватните болници, за што информираше НОВА .

Комисија на Министерството за здравство ќе ја испитува причината за смртта на родилката од Кичево

Комисија на Министерството за здравство ќе ја испитува причината за смртта на родилката од Кичево

пред еден месец - Либертас - Македонија

Министерството за здравство формираше комисија која ќе треба да ја истражи смртта на 31-годишната родилка, која пред два дена почина во една од приватните болници.

Времеплов
x