20
Јавна седница на Апелација одбиена жалбата на Пешевска

Јавна седница на Апелација, одбиена жалбата на Пешевска

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Пешевска пред судиите во Апелација тврдеше дека нема сторено никакво кривично дело, најмалку пак тероризам. Не го загрозила животот на пратениците, ниту безбедноста.

Апелација ја одби жалбата Пешевска останува во домашен притвор

Апелација ја одби жалбата: Пешевска останува во домашен притвор

пред еден месец - Весник - Македонија

На денешната јавна седница на Апелациониот суд во Скопје судиите одлучија пратеничката Жаклина Пешевска да остане во куќен притвор.

Апелација ја одби жалбата Пешевска останува во домашен притвор

Апелација ја одби жалбата: Пешевска останува во домашен притвор

пред еден месец - Вечер - Македонија

На денешната јавна седница на Апелациониот суд во Скопје судиите одлучија пратеничката Жаклина Пешевска да остане во куќен притвор.

Пратеничката Пешевска останува во домашен притвор

Пратеничката Пешевска останува во домашен притвор

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Апелацискиот суд ја потврдил одлуката на Кривичен суд, за продолжување на куќниот притвор на пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Жаклина Пешевска за учество во насилството во Собранието на 27 април минатата година.

Жаклина Пешевска останува во куќен притвор

Жаклина Пешевска останува во куќен притвор

пред еден месец - Вечер - Македонија

На денешната јавна седница на Апелациониот суд во Скопје судиите одлучија пратеничката Жаклина Пешевска да остане во куќен притвор.

Жаклина Пешевска останува во куќен притвор

Жаклина Пешевска останува во куќен притвор

пред еден месец - Весник - Македонија

На денешната јавна седница на Апелациониот суд во Скопје судиите одлучија пратеничката Жаклина Пешевска да остане во куќен притвор.

Жаклина Пешевска останува во куќен притвор

Жаклина Пешевска останува во куќен притвор

пред еден месец - Макфакс - Македонија

На денешната јавна седница на Апелациониот суд во Скопје, судиите одлучија пратеничката Жаклина Пешевска да остане во куќен притвор.

СВЕДОШТВО НА ПРИТВОРЕНАТА ПРАТЕНИЧКА 16 часа ме држеа со лисици на рацете децата ми одат на психолози немам сторено кривично дело

СВЕДОШТВО НА ПРИТВОРЕНАТА ПРАТЕНИЧКА: 16 часа ме држеа со лисици на рацете, децата ми одат на психолози- немам сторено кривично дело!

пред еден месец - Infomax - Македонија

-Не можам да повторам дело кое не сум го ни извршила. Не мислам да бегам и да влијаам врз сведоци. Ги понудив и двата пасоша, ако има потреба.

Пратеничката Пешевска тврди дека не го сторила делото тероризам бара ослободување од притвор

Пратеничката Пешевска тврди дека не го сторила делото тероризам, бара ослободување од притвор

пред еден месец - Сител - Македонија

Embedded video for Пратеничката Пешевска тврди дека не го сторила делото тероризам, бара ослободување од притвор - Не сум сторила никакво кривично дело, а најмалку тероризам.

Апелација го потврди домашниот притвор за пратеничката Жаклина Пешевска

Апелација го потврди домашниот притвор за пратеничката Жаклина Пешевска

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Пратеничката Жаклина Пешевска останува во домашен притвор. Апелациските судии го потврдија решението кое го донесе кривичниот совет од Скопска единица и ја одбија нејзината жалба, да се брани од слобода.

Апелација ја одби жалбата  Жаклина Пешевска останува во домашен притвор

Апелација ја одби жалбата - Жаклина Пешевска останува во домашен притвор

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Апелцаиониот суд ја одби жалбата на пратеничката Жаклина Пешевска и таа останува во домашен притвор, објави Телевизија 24 .

Јавна седница во Апелација за притворот на пратеничката Пешевска

Јавна седница во Апелација за притворот на пратеничката Пешевска

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

„Во животот немам сторено кривично дело, а најмалку тероризам. Не сум ги довела во опасност животите на другите пратеници, ниту македонскиот народ.

Пратеничката Пешевска останува во домашен притвор

Пратеничката Пешевска останува во домашен притвор

пред еден месец - Судство - Македонија

Пешевска на јавна седница пред судиите изјави дека нема сторено ниту едно кривично дело, а најмалку тероризам Пратеничката...

Жаклина Пешевска останува во куќен притвор

Жаклина Пешевска останува во куќен притвор

пред еден месец - A1on - Македонија

На денешната јавна седница на Апелациониот суд во Скопје, судиите одлучија пратеничката Жаклина Пешевска да остане во куќен притвор.

Пешевска Не сум сторила тероризам не сум ја загрозила безбедноста на македонскиот народ

Пешевска: Не сум сторила тероризам, не сум ја загрозила безбедноста на македонскиот народ

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

-Не можам да повторам дело кое не сум го ни извршила. Не мислам да бегам и да влијаам врз сведоци. Ги понудив и двата пасоша, ако има потреба.

Апелација Жаклина Пешевска останува во домашен притвор

Апелација: Жаклина Пешевска останува во домашен притвор

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Пратеничката Жаклина Пешевска останува во домашен притвор за тв 24 потврдија од Апелација. Апелациските судии го потврдија решението кое го донесе кривичниот совет од Скопска единица и ја одбија нејзината жалба, да се брани од слобода.

Пешевска останува во домашен притвор Апелација и ја одби жалбата

Пешевска останува во домашен притвор, Апелација и ја одби жалбата

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Апелациониот суд ја одби жалбата на пратеничката Жаклина Пешевска и таа останува во домашен притвор. На јавна седница во...

 Ме држеа 16 часа со лисици на рацете во полиција  рече пратеничката Пешевска

„Ме држеа 16 часа со лисици на рацете во полиција“, рече пратеничката Пешевска

пред еден месец - Весник - Македонија

„Не сум сторила тероризам, не сум ја загрозила безбедноста на македонскиот народ. Повреден е законот и Уставот со моето апсење.

Јавна седница на Апелација

Јавна седница на Апелација

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Денеска се разгледаа тезите на одбраната – зошто на пратеничката Жаклина Пешевска да и биде укинат притворот.

Пешевска останува во домашен притвор Апелација и ја одби жалбата

Пешевска останува во домашен притвор, Апелација и ја одби жалбата

пред еден месец - Либертас - Македонија

Апелацискиот суд во Скопје ја одби жалбата на пратеничката Жаклина Пешевска и ја потврди првостепената одлука со која таа останува во домашен притвор, потврдија за МИА од судот.

 Ме држеа 16 часа со лисици на рацете во полиција  рече пратеничката Пешевска

„Ме држеа 16 часа со лисици на рацете во полиција“, рече пратеничката Пешевска

пред еден месец - Вечер - Македонија

„Не сум сторила тероризам, не сум ја загрозила безбедноста на македонскиот народ. Повреден е законот и Уставот со моето апсење.

 Ме држеа 16 часа со лисици на рацете во полиција  рече пратеничката Пешевска

„Ме држеа 16 часа со лисици на рацете во полиција“, рече пратеничката Пешевска

пред еден месец - Макфакс - Македонија

„Не сум сторила тероризам, не сум ја загрозила безбедноста на македонскиот народ. Повреден е законот и Уставот со моето апсење.

Пешевска Не сум ја загрозила безбедноста на македонскиот народ

Пешевска: Не сум ја загрозила безбедноста на македонскиот народ

пред еден месец - Судство - Без катеторија

За полицијата не важеше мојот пратенички имунитет. Бев држена 16 часа со лисици на рацете, рече пратеничката Жаклина Пешевска на денешната јавна седница на Апелациониот суд во Скопје за продолжувањето на куќниот притвор што ѝ беше изречен.

Пешевска побара да и се укине притворот Немам сторено кривично дело најмалку тероризам

Пешевска побара да и се укине притворот: Немам сторено кривично дело најмалку тероризам

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Жаклина Пешевска, пратеничката од ВМРО ДПМНЕ која е во притвор, денеска побара да ѝ биде укинат куќниот притвор на јавна седница во Апелацискиот суд.

Пешевска Не сум ја загрозила безбедноста на македонскиот народ

Пешевска: Не сум ја загрозила безбедноста на македонскиот народ

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Не сум сторила тероризам, не сум ја загрозила безбедноста на македонскиот народ. Повреден е законот и уставот со моето апсење“, рече пратеничката Жаклина Пешевска на денешната јавна седница на Апелациониот суд.

Јавна седница за жалбата на пратеничката Пешевска

Јавна седница за жалбата на пратеничката Пешевска

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Во скопска Апелација ќе се одржи јавна седница по жалбата на одбраната на пратеничката Жаклина Пешевска за продолжување на домашниот притвор.

Пешевска во Апелација Не можам да повторам дело кое не сум го ни извршила

Пешевска во Апелација: Не можам да повторам дело кое не сум го ни извршила

пред еден месец - A1on - Македонија

„Не сум сторила тероризам, не сум ја загрозила безбедноста на македонскиот народ. Повреден е законот и Уставот со моето апсење.

Јавна седница во Апелација Пратеничката Пешевска побара ослободување од притвор

Јавна седница во Апелација: Пратеничката Пешевска побара ослободување од притвор

пред еден месец - Канал 77 - Македонија

Пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Жаклина Пешевска , денеска на јавна седница во Апелациониот суд побара да и’ биде укинат куќниот притвор – мерка која беше изречена поради нејзино учество во настаните во Собранието од 27 април.

Пратеничката Пешевска побара да и биде укинат домашниот притвор

Пратеничката Пешевска побара да и биде укинат домашниот притвор

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

На јавна седница во Апелацискиот суд во Скопје пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Жаклина Пешевска, денеска побара да и биде укинат куќниот притвор поради нејзиното учество во настаните од 27-ми април.

Жаклина Пешевска останува во куќен притвор

Жаклина Пешевска останува во куќен притвор

пред еден месец - Кајгана - Македонија

На денешната јавна седница на Апелациониот суд во Скопје судиите одлучија пратеничката Жаклина Пешевска да остане во куќен притвор.

Времеплов
x