20
Делегација од македонскиот парламент на зимската сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа

Делегација од македонскиот парламент на зимската сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа

пред еден месец - Вечер - Македонија

На редовната зимска сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа, која се одржува од 22 до 26 јануари 2018 година...

Делегација од македонскиот парламент на зимската сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа

Делегација од македонскиот парламент на зимската сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа

пред еден месец - Весник - Македонија

На редовната зимска сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа, која се одржува од 22 до 26 јануари 2018 година...

Делегација од македонскиот парламент на зимската сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа

Делегација од македонскиот парламент на зимската сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа

пред еден месец - Макфакс - Македонија

На редовната зимска сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа, која се одржува од 22 до 26 јануари 2018 година...

Новоизбрани пратеници во Собранието на студиска посета во Брисел

Новоизбрани пратеници во Собранието на студиска посета во Брисел

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Во рамките на Програмата за поддршка на парламентите од земјите на Западен Балкан и Турција, во организација на Европскиот...

Новоизбрани пратеници во Собранието на студиска посета во Брисел

Новоизбрани пратеници во Собранието на студиска посета во Брисел

пред еден месец - Весник - Македонија

Во рамките на Програмата за поддршка на парламентите од земјите на Западен Балкан и Турција, во организација на Европскиот...

Новоизбрани пратеници во Собранието на студиска посета во Брисел

Новоизбрани пратеници во Собранието на студиска посета во Брисел

пред еден месец - Вечер - Македонија

Во рамките на Програмата за поддршка на парламентите од земјите на Западен Балкан и Турција, во организација на Европскиот...

Новоизбрани пратеници во Собранието на студиска посета во Брисел

Новоизбрани пратеници во Собранието на студиска посета во Брисел

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Во рамките на Програмата за поддршка на парламентите од земјите на Западен Балкан и Турција, во организација на Европскиот...

Пратениците Китев и Гаши на зимската сесија на ПССЕ во Стразбур

Пратениците Китев и Гаши на зимската сесија на ПССЕ во Стразбур

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Собраниска делегација од денеска до петок ќе учествува на редовната зимска сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) што се одржува во Стразбур.

Новоизбрани пратеници во Собранието на студиска посета во Брисел

Новоизбрани пратеници во Собранието на студиска посета во Брисел

пред еден месец - A1on - Македонија

Во рамките на Програмата за поддршка на парламентите од земјите на Западен Балкан и Турција, во организација на Европскиот...

Иванов до Петков Бугарија да поддржи неодложен почеток на преговорите со ЕУ

Иванов до Петков: Бугарија да поддржи неодложен почеток на преговорите со ЕУ

пред еден месец - Весник - Македонија

Претседателот Ѓорге Иванов оствари средба со бугарскиот амбасадор во земјава, Иван Петков, кој ги претстави приоритетите и програмата на бугарското Претседателство со Советот на Европската унија во периодот од 1 јануари до 30 јуни 2018 година.

Иванов до Петков Бугарија да поддржи неодложен почеток на преговорите со ЕУ

Иванов до Петков: Бугарија да поддржи неодложен почеток на преговорите со ЕУ

пред еден месец - Вечер - Македонија

Претседателот Ѓорге Иванов оствари средба со бугарскиот амбасадор во земјава, Иван Петков, кој ги претстави приоритетите и програмата на бугарското Претседателство со Советот на Европската унија во периодот од 1 јануари до 30 јуни 2018 година.

Средба на Иванов со бугарскиот амбасадор Петков за европските перспективи на регионот

Средба на Иванов со бугарскиот амбасадор Петков за европските перспективи на регионот

пред еден месец - Весник - Македонија

Претседателот Ѓорге Иванов оствари средба со бугарскиот амбасадор во земјава, Иван Петков, кој ги претстави приоритетите и програмата на бугарското Претседателство со Советот на Европската унија во периодот од 1 јануари до 30 јуни 2018 година.

Средба на Иванов со бугарскиот амбасадор Петков за европските перспективи на регионот

Средба на Иванов со бугарскиот амбасадор Петков за европските перспективи на регионот

пред еден месец - Вечер - Македонија

Претседателот Ѓорге Иванов оствари средба со бугарскиот амбасадор во земјава, Иван Петков, кој ги претстави приоритетите и програмата на бугарското Претседателство со Советот на Европската унија во периодот од 1 јануари до 30 јуни 2018 година.

Средба на Иванов со бугарскиот амбасадор Петков за европските перспективи на регионот

Средба на Иванов со бугарскиот амбасадор Петков за европските перспективи на регионот

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Претседателот Ѓорге Иванов оствари средба со бугарскиот амбасадор во земјава, Иван Петков, кој ги претстави приоритетите и програмата на бугарското Претседателство со Советот на Европската унија во периодот од 1 јануари до 30 јуни 2018 година.

Иванов до Петков Бугарија да поддржи неодложен почеток на преговорите со ЕУ

Иванов до Петков: Бугарија да поддржи неодложен почеток на преговорите со ЕУ

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Зголемениот интерес на Европската унија за регионот укажува на тоа дека постои позитивна политичка клима за проширувањето на Унијата, што е исклучително важно како за Македонија така и за целиот регион.

Се очекува Македонија и Албанија в година да ги почнат пристапните преговори со ЕУ

Се очекува Македонија и Албанија в година да ги почнат пристапните преговори со ЕУ

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Стратегијата за проширување на Европската унија веќе е извесно дека ќе биде претставена на следната пленарна сесија на Европскиот парламент во Стразбур, на 6-ти февруари.

Иванов Бугарија да поддржи неодложен почеток на преговорите со ЕУ

Иванов: Бугарија да поддржи неодложен почеток на преговорите со ЕУ

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Зголемениот интерес на Европската унија за регионот укажува на тоа дека постои позитивна политичка клима за проширувањето на Унијата, што е исклучително важно како за Македонија така и за целиот регион.

Иванов до Петков Бугарија да поддржи неодложен почеток на преговорите со ЕУ

Иванов до Петков: Бугарија да поддржи неодложен почеток на преговорите со ЕУ

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Ова денеска го истакна шефот на македонската држава, Ѓорге Иванов, на средбата со амбасадорот на Република Бугарија во Република...

Иванов се сретна со бугарскиот амбасадор Петков Македонија очекува интензивирање на интегративните процеси

Иванов се сретна со бугарскиот амбасадор Петков: Македонија очекува интензивирање на интегративните процеси

пред еден месец - A1on - Македонија

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска го прими амбасадорот на Република Бугарија во Република Македонија, г.

Стратегијата за Западен Блакан ќе биде презентирана на 6 ти февруари

Стратегијата за Западен Блакан ќе биде презентирана на 6-ти февруари

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Стратегијата за проширување на Унијата со земјите од Западен Балкан ќе биде презентирана на 6-ти февруари, за време на пленарната сесија на Европскиот парламент во Стразбур.

Груби Европската унија не е цела без нас

Груби: Европската унија не е цела без нас

пред еден месец - Вечер - Македонија

За да стане Европа комплетна, потребна е интеграција на шесте земји од Западен Балкан, рече претседателот на Комисијата за...

Груби Европската унија не е цела без нас

Груби: Европската унија не е цела без нас

пред еден месец - Весник - Македонија

За да стане Европа комплетна, потребна е интеграција на шесте земји од Западен Балкан, рече претседателот на Комисијата за...

Груби Европската унија не е цела без нас

Груби: Европската унија не е цела без нас

пред еден месец - Макфакс - Македонија

За да стане Европа комплетна, потребна е интеграција на шесте земји од Западен Балкан, рече претседателот на Комисијата за...

5 те новоизбрани македонски пратеници на студиска посета во Брисел

5-те новоизбрани македонски пратеници на студиска посета во Брисел

пред еден месец - Либертас - Македонија

Новоизбраните пратеници Теута Биљали, Ејуп Аљими, Агим Шаќири, Петар Атанасов и Јулиана Николова денеска и утре се во студиска посета во Брисел.

Иванов до Петков Бугарија да поддржи неодложен почеток на преговорите со ЕУ

Иванов до Петков: Бугарија да поддржи неодложен почеток на преговорите со ЕУ

пред еден месец - Либертас - Македонија

Зголемениот интерес на Европската унија за регионот укажува на тоа дека постои позитивна политичка клима за проширувањето на Унијата, што е исклучително важно како за Македонија така и за целиот регион.

Груби Европската унија не е цела без нас

Груби: Европската унија не е цела без нас

пред еден месец - A1on - Македонија

За да стане Европа комплетна, потребна е интеграција на шесте земји од Западен Балкан, рече претседателот на Комисијата за...

Стратегијата за евроинтеграција на Западен Балкан на 6 февруари

Стратегијата за евроинтеграција на Западен Балкан на 6 февруари

пред еден месец - 24 вести - Балкан

Стратегијата за проширување насловена „Уверлива перспектива за проширување на земјите од Западен Балкан“ ќе биде презентирана на 6 февруари за време на пленарната сесија на Европскиот парламент во Стразбур.

Стратегијата за евроинтеграција на Западен Балкан ќе се презентира на 6 февруари

Стратегијата за евроинтеграција на Западен Балкан ќе се презентира на 6 февруари

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Стратегијата за проширување насловена „Уверлива перспектива за проширување на земјите од Западен Балкан“ ќе биде презентирана на 6 февруари за време на пленарната сесија на Европскиот парламент во Стразбур.

Стратегијата за интеграциите на Западен Балкан ќе биде презентирана на 6 февруари

Стратегијата за интеграциите на Западен Балкан ќе биде презентирана на 6 февруари

пред еден месец - A1on - Балкан

Утрово во Стразбург треба да биде финализиран текстот на Стратегијата за проширување, насловена како „Уверлива перспектива за проширување на земјите од Западен Балкан“.

Стратегијата за евроинтеграција на Западен Балкан на 6 февруари

Стратегијата за евроинтеграција на Западен Балкан на 6 февруари

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Како што објави порталот „Еуропијан Вестерн Балканс“ колеџот на Европската комисија со кој ќе претседава претседателот на Комисијата Жан Клод Јункер ќе заседава утрото во Стразбург и до пладне ќе го усвои финалниот текст на Стратегијата.

Времеплов
x