20
Над 1700 заболени од грип два нови случаи на морбили кај бебе и маж

Над 1700 заболени од грип, два нови случаи на морбили кај бебе и маж

пред еден месец - Скопје Инфо - Без катеторија

Од страна на Комисијата за заразни болести, во рамки на Министерството за здравство, констатирано е дека грипот сѐ уште е со ниска активност.

МЗ Два нови случаи на морбили

МЗ: Два нови случаи на морбили

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Пријавени се два нови случаи на морбили од страна на Институтот за јавно здравје, соопштуваат од Министерството за здравство.

Грипот сѐ уште со ниска активност регистрирани 1 739 заболени

Грипот сѐ уште со ниска активност, регистрирани 1.739 заболени

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Грипот во земјава сѐ уште е со ниска активност- констатирано е од страна на Комисијата за заразни болести во рамки на Министерството за здравство.

Многу заболени од грип Заболено и бебе во Македонија

Многу заболени од грип: Заболено и бебе во Македонија

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Пријавени се два нови случаи на морбили од страна на Институтот за јавно здравје. Станува збор за дете на 6 месечна возраст, кое заради возраста сѐ уште не е вакцинирано (не подлежи на вакцинација) и е во добра општа состојба.

Се очекува да расте бројот на грипозни двајца новозаболени од морбили

Се очекува да расте бројот на грипозни, двајца новозаболени од морбили

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Комисијата за заразни болести при Министерството за здравство констатира дека грипот сѐ уште е со ниска активност. Во моментов се регистрирани 1.

Регистрирани 1 739 заболени од грип два нови случаи на морбили

Регистрирани 1.739 заболени од грип, два нови случаи на морбили

пред еден месец - A1on - Македонија

Комисијата за заразни болести при Министерството за здравство констатира дека грипот сѐ уште е со ниска активност. Во моментов се регистрирани 1.

Регистрирани два нови случаи на морбили

Регистрирани два нови случаи на морбили

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Два нови случаи на морбили се регистрирани од страна на Институтот за јавно здравје. Дете на шестмесечна возраст, кое се уште не било вакцинирано и маж на 40 годишна возраст кој бил само амбулантски прегледан и пуштен на домашно лекување.

Регистрирани 1 739 заболени од грип два нови случаи на морбили

Регистрирани 1.739 заболени од грип, два нови случаи на морбили

пред еден месец - Либертас - Македонија

Комисијата за заразни болести при Министерството за здравство констатира дека грипот сѐ уште е со ниска активност. Во моментов се регистрирани 1.

САД по Косово и БиХ сега ги предпредуват своите граѓани за патување и во Србија но

САД по Косово и БиХ, сега ги предпредуват своите граѓани за патување и во Србија, но... !?

пред еден месец - Весник - Живот

Најмало заболено од сипаници е бебе од месец и половина, а најстара е на возраст од 60 години. Американскиот Стејт департмент издал "предупредување "од прва категорија" за патување во Белград поради појавување на епидемија од сипаници.

САД по Косово и БиХ сега ги предпредуват своите граѓани за патување и во Србија но

САД по Косово и БиХ, сега ги предпредуват своите граѓани за патување и во Србија, но... !?

пред еден месец - Вечер - Живот

Најмало заболено од сипаници е бебе од месец и половина, а најстара е на возраст од 60 години. Американскиот Стејт департмент издал "предупредување "од прва категорија" за патување во Белград поради појавување на епидемија од сипаници.

Времеплов
x