20
Нејмар му поставил два услови на Перез за преселба на Бернабеу

Нејмар му поставил два услови на Перез за преселба на Бернабеу

пред еден месец - 24 фудбал - Фудбал

Според пишувањата на медиумите од Шпанија, Нејмар е отворен за идејата да потпише за Реал Мадрид, но Бразилецот на Флорентино...

Нејмар му поставил два услова на Перез за преселба на Бернабеу

Нејмар му поставил два услова на Перез за преселба на Бернабеу

пред еден месец - 24 фудбал - Фудбал

Според пишувањата на медиумите од Шпанија, Нејмар е отворен за идејата да потпише за Реал Мадрид, но Бразилецот на Флорентино...

Времеплов
x