20
Владата ќе го менува законот за референдум

Владата ќе го менува законот за референдум

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Министерството за правда подготвува измени на законот за референдум и други облици на непосредно изјаснување на граѓаните.

По скратена постапка ќе се менува Законот за референдум

По скратена постапка ќе се менува Законот за референдум

пред еден месец - Сител - Македонија

Поради неусогласенот на постојниот текст на Законот за референдум и други облици на непосредно изјаснување на граѓаните,...

Има ли врска со името: Ќе се менува законот за референдум

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Поради неусогласенот на постојниот текст на Законот за референдум и други облици на непосредно изјаснување на граѓаните,...

Владата ќе го менува Законот за референдум

Владата ќе го менува Законот за референдум

пред еден месец - Фаланга - Македонија

Министерството за правда подготвува измени на Законот за референдум и други облици на непосредно изјаснување на граѓаните.

Брзи промени на Законот за референдум

Брзи промени на Законот за референдум

пред еден месец - Судство - Македонија

Јавна расправа не е предвидена, а временската рамка за предлог-законот треба да се донесе најдоцна до 31 јануари. Министерството...

Брзи промени на Законот за референдум

Брзи промени на Законот за референдум

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Министерството за правда започна постапка за изработка на предлог измени на Законот за референдум и и други облици на непосредно изјаснување на граѓаните кои треба да бидат готови до крајот на овој месец.

БЕЗ ЈАВНА РАСПРАВА И ПО БРЗА ПОСТАПКА Власта по скратена постапка ќе го менува Законот за референдум

БЕЗ ЈАВНА РАСПРАВА И ПО БРЗА ПОСТАПКА:Власта по скратена постапка ќе го менува Законот за референдум

пред еден месец - Infomax - Македонија

Поради неусогласенот на постојниот текст на Законот за референдум и други облици на непосредно изјаснување на граѓаните,...

Владата ќе го менува Законот за референдум

Владата ќе го менува Законот за референдум

пред еден месец - Скопје Инфо - Без катеторија

Министерството за правда на Единствениот национален електронски регистар на прописи објави дека се потребни законски измени на Законот за регистар.

Власта по скратена постапка ќе го менува Законот за референдум

Власта по скратена постапка ќе го менува Законот за референдум

пред еден месец - Весник - Македонија

Поради неусогласенот на постојниот текст на Законот за референдум и други облици на непосредно изјаснување на граѓаните,...

Власта по скратена постапка ќе го менува Законот за референдум

Власта по скратена постапка ќе го менува Законот за референдум

пред еден месец - Вечер - Македонија

Поради неусогласенот на постојниот текст на Законот за референдум и други облици на непосредно изјаснување на граѓаните,...

Владата ќе го менува Законот за референдум

Владата ќе го менува Законот за референдум

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Министерството за правда на Единствениот национален електронски регистар на прописи објави дека се потребни законски измени на Законот за регистар.

Власта по скратена постапка ќе го менува Законот за референдум

Власта по скратена постапка ќе го менува Законот за референдум

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Поради неусогласенот на постојниот текст на Законот за референдум и други облици на непосредно изјаснување на граѓаните,...

Власта по скратена постапка ќе го менува Законот за референдум

Власта по скратена постапка ќе го менува Законот за референдум

пред еден месец - A1on - Македонија

Поради неусогласенот на постојниот текст на Законот за референдум и други облици на непосредно изјаснување на граѓаните,...

Ќе се менува Законот за референдум по скратена постапка

Ќе се менува Законот за референдум по скратена постапка

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Министерството за правда подготвува измени на Законот за референдум и други облици на непосредно изјаснување на граѓаните.

Владата по скратена постапка ќе го менува Законот за референдум  Се крчка ли брза промена на името

Владата по скратена постапка ќе го менува Законот за референдум: Се крчка ли брза промена на името?

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Министерство за правда подготвува предлог на Закон за изменување на Законот за референдум и други облици на непосредно изјаснување на граѓаните (по скратена постапка).

Власта по скратена постапка ќе го менува Законот за референдум

Власта по скратена постапка ќе го менува Законот за референдум

пред еден месец - Кајгана - Македонија

Поради неусогласенот на постојниот текст на Законот за референдум и други облици на непосредно изјаснување на граѓаните,...

Времеплов
x