20
Приоритетите на бугарското претседателство со ЕУ во фокусот на денешната владина седница

Приоритетите на бугарското претседателство со ЕУ во фокусот на денешната владина седница

пред еден месец - Весник - Македонија

Амбасадорот на Република Бугарија, Иван Великов Петков, ќе присуствува на денешната 50. седница на македонската влада каде ќе ги презентира програмата и приоритетите на бугарското претседателствување со Советот на Европската Унија.

Приоритетите на бугарското претседателство со ЕУ во фокусот на денешната владина седница

Приоритетите на бугарското претседателство со ЕУ во фокусот на денешната владина седница

пред еден месец - Вечер - Македонија

Амбасадорот на Република Бугарија, Иван Великов Петков, ќе присуствува на денешната 50. седница на македонската влада каде ќе ги презентира програмата и приоритетите на бугарското претседателствување со Советот на Европската Унија.

Приоритетите на бугарското претседателство со ЕУ во фокусот на денешната владина седница

Приоритетите на бугарското претседателство со ЕУ во фокусот на денешната владина седница

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Амбасадорот на Република Бугарија, Иван Великов Петков, ќе присуствува на денешната 50-та седница на македонската влада каде ќе ја презентира програмата и приоритетите на бугарското претседателствување со Советот на Европската Унија.

Приоритетите на бугарското претседавање со ЕУ пред македонската Влада

Приоритетите на бугарското претседавање со ЕУ пред македонската Влада

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

На 50. седница на Владата ќе  се обратат и претставници од Банката на Советот на Европа во врска со новиот клинички центар во Скопје, информира владината прес-служба.

Бугарскиот амбасадор на седница на македонската Влада ќе ги претставува приоритетите на ЕУ

Бугарскиот амбасадор на седница на македонската Влада ќе ги претставува приоритетите на ЕУ

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Амбасадорот на Бугарија во Македонија Иван Великов Петков, денеска на седница на македонската Влада, ќе ја презентира програмата и приоритетите на бугарското претседателство со Советот на Европската Унија.

Владата на Република Македонија ќе ја одржи својата 50 та седница

Владата на Република Македонија ќе ја одржи својата 50-та седница

пред еден месец - A1on - Македонија

Денес, со почеток во 12 часот, Владата на Република Македонија ќе ја одржи својата 50-та седница. На денешната седница на...

Одобрена годишната програма за одржување и заштита на државните патишта

Одобрена годишната програма за одржување и заштита на државните патишта

пред еден месец - Денар - Економија

На вчерашната седница Владата на Република Македонија ја усвои информацијата за годишна програма за изградба, реконструкција, рехабилитација, одржување и заштита на државните патишта за 2018 година.

Одобрена годишната програма за одржување и заштита на државните патишта

Одобрена годишната програма за одржување и заштита на државните патишта

пред еден месец - Вечер - Економија

На денешната седница, Владата на Република Македонија ја усвои Информацијата за годишна програма за изградба, реконструкција, рехабилитација, одржување и заштита на државните патишта за 2018 година.

Одобрена годишната програма за одржување и заштита на државните патишта

Одобрена годишната програма за одржување и заштита на државните патишта

пред еден месец - Макфакс - Економија

На денешната седница, Владата на Република Македонија ја усвои Информацијата за годишна програма за изградба, реконструкција, рехабилитација, одржување и заштита на државните патишта за 2018 година.

Одобрена годишната програма за одржување и заштита на државните патишта

Одобрена годишната програма за одржување и заштита на државните патишта

пред еден месец - A1on - Македонија

На денешната седница, Владата на Република Македонија ја усвои Информацијата за годишна програма за изградба, реконструкција, рехабилитација, одржување и заштита на државните патишта за 2018 година.

Напредокот во евроинтеграцијата на дневен ред на седница на Владата

Напредокот во евроинтеграцијата на дневен ред на седница на Владата

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Напредокот на процесот за европска интеграција денеска во фокус на седницата на Владата на Република Македонија. Како што...

Владата ќе ја одржи својата редовна 49 та седница

Владата ќе ја одржи својата редовна 49-та седница

пред еден месец - Весник - Македонија

Владата денеска ќе ја одржи својата редовна 49-та седница со повеќе точки на дневниот ред од интерес на граѓаните. На седницата ќе биде разгледана информацијата на најновата состојба и за напредокот на процесот за европска интеграција.

Владата ќе ја одржи својата редовна 49 та седница

Владата ќе ја одржи својата редовна 49-та седница

пред еден месец - Вечер - Скопје

Владата денеска ќе ја одржи својата редовна 49-та седница со повеќе точки на дневниот ред од интерес на граѓаните. На седницата ќе биде разгледана информацијата на најновата состојба и за напредокот на процесот за европска интеграција.

Владата ќе ја одржи својата редовна 49 та седница

Владата ќе ја одржи својата редовна 49-та седница

пред еден месец - Макфакс - Скопје

Владата денеска ќе ја одржи својата редовна 49-та седница со повеќе точки на дневниот ред од интерес на граѓаните. На седницата ќе биде разгледана информацијата на најновата состојба и за напредокот на процесот за европска интеграција.

Напредокот во евроинтеграцијата на денешната седница на Владата

Напредокот во евроинтеграцијата на денешната седница на Владата

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи 49-тата седница на која ќе ја разгледа информацијата на најновата состојба и за напредокот на процесот за европска интеграција.

Напредокот во евроинтеграцијата на дневен ред на седница на Владата

Напредокот во евроинтеграцијата на дневен ред на седница на Владата

пред еден месец - Либертас - Македонија

Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи 49-тата седница на која ќе ја разгледа информацијата на најновата состојба и за напредокот на процесот за европска интеграција.

Времеплов
x