20
25 години посветеност на УСАИД за почитување на човековите права во Македонија

25 години посветеност на УСАИД за почитување на човековите права во Македонија

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Од својот почеток во 1993, УСАИД го поддржува владеењето на правото во Македонија. Првичната поддршката беше насочена кон...

25 години посветеност на УСАИД за почитување на човековите права во Македонија

25 години посветеност на УСАИД за почитување на човековите права во Македонија

пред еден месец - Вечер - Македонија

Од својот почеток во 1993, УСАИД го поддржува владеењето на правото во Македонија. Првичната поддршката беше насочена кон...

УСАИД веќе 25 години се посветува за почитување на човековите права во Македонија

УСАИД веќе 25 години се посветува за почитување на човековите права во Македонија

пред еден месец - Денар - Економија

Од својот почеток во 1993 УСАИД го поддржува владеењето на правото во Македонија. Првичната поддршка беше насочена кон градење...

УСАИД  25 години со поддршка за почитување на човековите права во Македонија

УСАИД 25 години со поддршка за почитување на човековите права во Македонија

пред еден месец - Судство - Хроника

УСАИД одбележува 25 години од работењето во Македонија. УСАИД, организацијата што одбележува 25 години од работењето во...

УСАИД со поддршка за почитување на човековите права во Македонија

УСАИД со поддршка за почитување на човековите права во Македонија

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Од УСАИД посочуваат дека првичната поддршка била насочена кон градење на капацитетите на професионалните здруженија на правници,...

25 години посветеност на УСАИД за почитување на човековите права во Македонија

25 години посветеност на УСАИД за почитување на човековите права во Македонија

пред еден месец - Бизнис инфо - Македонија

Од својот почеток во 1993 година, УСАИД го поддржува владеењето на правото во Македонија. Првичната поддршката беше насочена...

25 години посветеност на УСАИД за почитување на човековите права во Македонија

25 години посветеност на УСАИД за почитување на човековите права во Македонија

пред еден месец - A1on - Македонија

Од својот почеток во 1993, УСАИД го поддржува владеењето на правото во Македонија. Првичната поддршката беше насочена кон...

УСАИД одбележува 25 години од работењето во Македонија

УСАИД одбележува 25 години од работењето во Македонија

пред еден месец - Либертас - Македонија

УСАИД, организацијата што одбележува 25 години од работењето во Македонија, уште од самиот почеток во 1993 година спроведува проекти со кои го поддржува владењето на правото и почитувањето на човековите права.

Времеплов
x