20
ЕП   Хрватска 2018  Чешка ривал на Македонија на 200 тиот официјален натпревар

ЕП – Хрватска 2018: Чешка ривал на Македонија на 200-тиот официјален натпревар

пред еден месец - Вечер - Спорт

Вечерва во Вараждин македонската ракометна репрезентација го игра јубилејниот 200-ти натпревар, ова воедно ќе биде 30.ти натпревар на Македонија на Европските првенства.

ЕП   Хрватска 2018  Чешка ривал на Македонија на 200 тиот официјален натпревар

ЕП – Хрватска 2018: Чешка ривал на Македонија на 200-тиот официјален натпревар

пред еден месец - Сител - Ракомет

Вечерва во Вараждин македонската ракометна репрезентација го игра јубилејниот 200-ти натпревар, ова воедно ќе биде 30.ти натпревар на Македонија на Европските првенства.

Времеплов
x