20
Лазаров го најави четвртиот ракометен камп

Лазаров го најави четвртиот ракометен камп

пред 5 дена - Скопје Инфо - Спорт

Најдобриот македонски ракометар Кирил Лазаров и оваа година ќе одвои време негово знаење кое го стекнал во својата пребогата спортска кариера да го пренесе на младите за време на кампот „Кирил Лазаров 7“.

Лазаров го најави четвртиот ракометен камп

Лазаров го најави четвртиот ракометен камп

пред 5 дена - Канал 5 - Ракомет

- Изминатите години поставивме високи стандарди во организација на самиот камп од секој аспект и ќе биде многу тешко во иднина да ги следиме и дополнително да ги надградиме.

Кирил Лазаров   Ќе тренираме и учиме ракомет  ќе развиваме тимски дух и дисциплина  како предуслов за успех во спортот и во животот

Кирил Лазаров: „Ќе тренираме и учиме ракомет, ќе развиваме тимски дух и дисциплина, како предуслов за успех во спортот и во животот“

пред 5 дена - Факултети - Живот

Стартуваа подготовките за четвртото издание на најдобро организираниот ракометен камп на овие простори, камп на капитенот на македонскиот национален тим и најдобар македонски спортист, Кирил Лазаров.

ирил Лазаров   Ќе тренираме и учиме ракомет  ќе развиваме тимски дух и дисциплина  како предуслов за успех во спортот и во животот

ирил Лазаров: „Ќе тренираме и учиме ракомет, ќе развиваме тимски дух и дисциплина, како предуслов за успех во спортот и во животот“

пред 5 дена - Факултети - Живот

Стартуваа подготовките за четвртото издание на најдобро организираниот ракометен камп на овие простори, камп на капитенот на македонскиот национален тим и најдобар македонски спортист, Кирил Лазаров.

ЛАЗАРОВ  Да ги задржиме високите стандарди на организација на кампот и да ги надоградиме

ЛАЗАРОВ: Да ги задржиме високите стандарди на организација на кампот и да ги надоградиме

пред 5 дена - Денар - Спорт

Стартуваа подготовките за четвртото издание на најдобро организираниот ракометен камп на овие простори, камп на капитенот на македонскиот национален тим и најдобар македонски спортист, Кирил Лазаров.

ЛАЗАРОВ  Да ги задржиме високите стандарди на организација на кампот и да ги надоградиме

ЛАЗАРОВ: Да ги задржиме високите стандарди на организација на кампот и да ги надоградиме

пред 5 дена - Канал 77 - Ракомет

Стартуваа подготовките за четвртото издание на најдобро организираниот ракометен камп на овие простори, камп на капитенот на македонскиот национален тим и најдобар македонски спортист, Кирил Лазаров.

Времеплов
x