20
ИЗМАМА НА ВЕКОТ  Македонскиот тенисер што се разбудил од кома   не постои

ИЗМАМА НА ВЕКОТ: Македонскиот тенисер што се разбудил од кома – не постои!

пред една недела - Вечер - Спорт

Дарко Грнчаров, македонски тенисер, чија животна приказна го трогна тенискиот свет, приказна што ја воодушеви Серена Вилијамс,...

Македонскиот тенисер што се разбудил од кома   не постои

Македонскиот тенисер што се разбудил од кома – не постои!

пред една недела - Top Sport - Спорт

Дарко Грнчаров, македонски тенисер, чија животна приказна го трогна тенискиот свет, приказна што ја воодушеви Серена Вилијамс,...

Времеплов
x