20
Судењето за Тарифа прекинато му се слоши на сведокот

Судењето за „Тарифа“ прекинато, му се слоши на сведокот

пред 5 дена - +Инфо - Македонија

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот...

Судењето за Тарифа прекинато ќе продолжи на 1 март

Судењето за „Тарифа“ прекинато, ќе продолжи на 1 март

пред 5 дена - 24 вести - Македонија

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот...

Судењето за Тарифа прекинато на сведокот му се слоши ќе продолжи на 1 март

Судењето за „Тарифа“ прекинато, на сведокот му се слоши, ќе продолжи на 1 март

пред 5 дена - Судство - Хроника

На сведок Влатко Чакаровски му се слоши за време на дaвањето исказ. Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното...

Рочиштето за Труст одложено за 20 ти февруари

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20-ти февруари

пред 5 дена - МТВ 1 - Македонија

За 20-ти февруари е одложено судењето за случајот „Труст“ на СЈО, поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите. Адвокатката Сања Алексиќ поради болест била оправдано отсутна од рочиштето.

Судењето за Тарифа прекинато му се слоши на сведокот

Судењето за „Тарифа“ прекинато, му се слоши на сведокот

пред 5 дена - Нова ТВ - Македонија

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот...

Судењето за Тарифа продолжи со сослушување сведоци

Судењето за „Тарифа“ продолжи со сослушување сведоци

пред 5 дена - Нова ТВ - Македонија

Со сослушување на сведокот Жарко Миленковски денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тарифа“ на СЈО во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште други две лица.

Судењето за Тарифа продолжи со сослушување сведоци

Судењето за „Тарифа“ продолжи со сослушување сведоци

пред 5 дена - 24 вести - Македонија

Со сослушување на сведокот Жарко Миленковски денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тарифа“ на СЈО во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „Елем“ Дејан Бошковски и уште други две лица.

Одложено судското рочиште за Труст

Одложено судското рочиште за „Труст“

пред 5 дена - 24 вести - Македонија

Денешното рочиште од судскиот процес за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад Кочан се одложи, бидејќи во Кривичниот суд не се појави адвокатката Сања Алексиќ, која го брани второобвинетиот Василије Авировиќ.

Судењето за Тарифа прекинато ќе продолжи на 1 март

Судењето за „Тарифа“ прекинато, ќе продолжи на 1 март

пред 5 дена - Либертас - Македонија

– Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот...

Судењето за Тарифа продолжи со сослушување сведоци

Судењето за „Тарифа“ продолжи со сослушување сведоци

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

Фирмата на Миленковски учествувала како партнер во конзорциумот за набавка на софтверот за ЕРП системот за потребите на АД „ЕЛЕМ“.

Судењето за Тарифа продолжи со сослушување сведоци

Судењето за „Тарифа“ продолжи со сослушување сведоци

пред 5 дена - Судство - Хроника

Со сослушување на сведокот Жарко Миленковски денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тарифа“ на СЈО во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште други две лица.

Се разболе адвокатката на обвинет во Труст

Се разболе адвокатката на обвинет во „Труст“

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Во кривичниот суд во Скопје за денеска имаше закажано рочиште за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад...

Се разболе адвокатката на обвинет во Труст

Се разболе адвокатката на обвинет во „Труст“

пред 5 дена - Макфакс - Македонија

Во кривичниот суд во Скопје за денеска имаше закажано рочиште за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад...

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

пред 5 дена - МТВ 1 - Македонија

Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство, „Труст“ и „Тарифа“.

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари

пред 5 дена - A1on - Македонија

Во кривичниот суд во Скопје за денеска имаше закажано рочиште за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад...

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари се разболела адвокатата

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари, се разболела адвокатата

пред 5 дена - +Инфо - Македонија

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите.

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

Адвокатката Сања Алексиќ поради болест била оправдано отсутна од рочиштето. Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан,...

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари

пред 5 дена - +Инфо - Македонија

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите.

Поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите, рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари

пред 5 дена - еМАГАЗИН - Македонија

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите.

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

пред 5 дена - 24 вести - Македонија

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд.

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Рочиштето за „Труст” одложено за 20 февруари

пред 5 дена - Канал 77 - Македонија

Фото: Архива Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите – пренесува МИА.

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

пред 5 дена - Судство - Хроника

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд.

Рочиштето за Труст одложено поради болест на бранителката Алексиќ

Рочиштето за „Труст“ одложено поради болест на бранителката Алексиќ

пред 5 дена - Нова ТВ - Македонија

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите.

Нови судски рочишта за Труст и Тарифа во Кривичен

Нови судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“ во Кривичен

пред 5 дена - +Инфо - Македонија

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд.

Судењето за Тарифа продолжи со сослушување сведоци

Судењето за „Тарифа“ продолжи со сослушување сведоци

пред 5 дена - Либертас - Македонија

Со сослушување на сведокот Жарко Миленковски денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тарифа“ на СЈО во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште други две лица.

Судењето за Труст одложено за 20 февруари се разболе адвокатката на Авировиќ

Судењето за „Труст“ одложено за 20 февруари, се разболе адвокатката на Авировиќ

пред 5 дена - Либертас - Македонија

Денешното рочиште од судскиот процес за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад Кочан се одложи, бидејќи во Кривичниот суд не се појави адвокатката Сања Алексиќ, која го брани второобвинетиот Василије Авировиќ.

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три правни лица, меѓу кои и управителите на фирмите „Трансмет“, „Силекс“ и „Вато“ ДООЕЛ, за учество на тендер на Електрани на Македонија.

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

пред 5 дена - A1on - Македонија

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд.

Се разболе адвокатката на обвинет во Труст

Се разболе адвокатката на обвинет во „Труст“

пред 5 дена - Кајгана - Македонија

Во кривичниот суд во Скопје за денеска имаше закажано рочиште за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад...

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

пред 5 дена - Либертас - Македонија

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд.

Времеплов
x