20
Им барала до 400 евра за да ги вработи во Министерство за здравство   доплаќале за поголема плата

Им барала до 400 евра за да ги вработи во Министерство за здравство – доплаќале за поголема плата

пред 5 дена - MK News - Хроника

Секторот за внатрешни работи Скопје до Основното јавно обвинителство Скопје поднесе кривична пријава против 36-годишната Е.

Кривична пријава за ветувања за лажни вработувања во Министерство за здравство

Кривична пријава за ветувања за лажни вработувања во Министерство за здравство

пред 5 дена - 24 вести - Македонија

МВР до Основното јавното обвинителство во Скопје поднесе кривична пријава против Е.С.(36), поради наводи дека од јуни до август минатата година ветувала вработувања на повеќе лица, за што земала паричен надомест во изност од околу 150.

Кривична пријава за ветувања за лажни вработувања во МЗ

Кривична пријава за ветувања за лажни вработувања во МЗ

пред 5 дена - Сител - Македонија

- МВР до Основното јавното обвинителство во Скопје поднесе кривична пријава против Е.С.(36), поради наводи дека од јуни до август минатата година ветувала вработувања на повеќе лица, за што земала паричен надомест во изност од околу 150.

СКОПЈАНКА ИМ ЗЕМАЛА 150 000 ДЕНАРИ  Им ветувала вработувања во министерство за здравство

СКОПЈАНКА ИМ ЗЕМАЛА 150.000 ДЕНАРИ: Им ветувала вработувања во министерство за здравство

пред 5 дена - Infomax - Македонија

МВР до Основното јавното обвинителство во Скопје поднесе кривична пријава против Е.С.(36), поради наводи дека од јуни до август минатата година ветувала вработувања на повеќе лица, за што земала паричен надомест во изност од околу 150.

Кривична пријава за ветувања за лажни вработувања во МЗ

Кривична пријава за ветувања за лажни вработувања во МЗ

пред 5 дена - A1on - Македонија

МВР до Основното јавното обвинителство во Скопје поднесе кривична пријава против Е.С.(36), поради наводи дека од јуни до август минатата година ветувала вработувања на повеќе лица, за што земала паричен надомест во изност од околу 150.

Им барала до 400 евра   скопјанка лажно ветувала работа во Министерство за здравство

Им барала до 400 евра - скопјанка лажно ветувала работа во Министерство за здравство

пред 5 дена - Скопје Инфо - Без катеторија

Секторот за внатрешни работи Скопје до Основното јавно обвинителство Скопје поднесе кривична пријава против Е.С. (36) од...

Кривична пријава против лице кое лажно ветувало вработувања во Министерството за здравство

Кривична пријава против лице кое лажно ветувало вработувања во Министерството за здравство

пред 5 дена - Бизнис вести - Економија

Секторот за внатрешни работи Скопје до Основното јавно обвинителство Скопје поднесе кривична пријава против Е.С. (36) од...

Барала пари и ветувала лажни вработувања во Министерството за здравство

Барала пари и ветувала лажни вработувања во Министерството за здравство

пред 5 дена - +Инфо - Македонија

МВР до Основното јавното обвинителство во Скопје поднесе кривична пријава против Е.С.(36), поради наводи дека од јуни до август минатата година ветувала вработувања на повеќе лица, за што земала паричен надомест во изност од околу 150.

Им барала до 400 евра за да ги вработи во Министерство за здравство   доплаќале за поголема плата

Им барала до 400 евра за да ги вработи во Министерство за здравство - доплаќале за поголема плата

пред 5 дена - Прес 24 - Македонија

Секторот за внатрешни работи Скопје до Основното јавно обвинителство Скопје поднесе кривична пријава против 36-годишната Е.

Кривична пријава за ветувања за лажни вработувања во Министерството за здравство

Кривична пријава за ветувања за лажни вработувања во Министерството за здравство

пред 5 дена - Судство - Хроника

Е.С.(36) од јуни до август минатата година ветувала вработувања на повеќе лица, за што земала паричен надомест во изност од околу 150.

Скопјанка ветувала вработувања во Министерството за здравство за 150 000 денари

Скопјанка ветувала вработувања во Министерството за здравство за 150.000 денари

пред 5 дена - еМАГАЗИН - Македонија

МВР до Основното јавното обвинителство во Скопје поднесе кривична пријава против Е.С.(36), поради наводи дека од јуни до август минатата година ветувала вработувања на повеќе лица, за што земала паричен надомест во изност од околу 150.

Кривична пријава за ветувања за лажни вработувања во МЗ

Кривична пријава за ветувања за лажни вработувања во МЗ

пред 5 дена - Либертас - Македонија

МВР до Основното јавното обвинителство во Скопје поднесе кривична пријава против Е.С.(36), поради наводи дека од јуни до август минатата година ветувала вработувања на повеќе лица, за што земала паричен надомест во изност од околу 150.

Времеплов
x