20
Донев  Не ги глодајте коските што ви ги фрлаат за сеир  вистинските проблеми се кријат

Донев: Не ги глодајте коските што ви ги фрлаат за сеир, вистинските проблеми се кријат!

пред 5 дена - +Инфо - Македонија

Поранешниот директор на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, Александар Донев, денеска прв пат откако е разрешен од функцијата се огласи на Фесјбук.

Не се согласувам со одлуката за моето разрешување  но ќе ја почитувам  напиша ексдиректорот на Агенцијата за туризам

Не се согласувам со одлуката за моето разрешување, но ќе ја почитувам, напиша ексдиректорот на Агенцијата за туризам

пред 5 дена - MK News - Македонија

Разрешениот директор на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, Александар Донев, со огласи на „Фесјбук“ за својата работа и одлуката на Владата за неговото разрешување.

Не се согласувам со одлуката за моето разрешување  но ќе ја почитувам  напиша ексдиректорот на Агенцијата за туризам

Не се согласувам со одлуката за моето разрешување, но ќе ја почитувам, напиша ексдиректорот на Агенцијата за туризам

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Разрешениот директор на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, Александар Донев со огласи на „Фесјбук“ за неговата работа и одлуката на Владата за неговото разрешување.

Донев  Не се согласувам со одлуката за моето разрешување  но ќе ја почитувам

Донев: Не се согласувам со одлуката за моето разрешување, но ќе ја почитувам

пред 5 дена - A1on - Економија

Разрешениот директор на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, Александар Донев, со огласи на „Фесјбук“ за својата работа и одлуката на Владата за неговото разрешување.

Не се согласувам со одлуката за моето разрешување  но ќе ја почитувам  напиша ексдиректорот на Агенцијата за туризам

Не се согласувам со одлуката за моето разрешување, но ќе ја почитувам, напиша ексдиректорот на Агенцијата за туризам

пред 5 дена - Макфакс - Македонија

Разрешениот директор на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, Александар Донев со огласи на „Фесјбук“ за неговата работа и одлуката на Владата за неговото разрешување.

Разрешениот Донев ја обвинува Владата за популизам

Разрешениот Донев ја обвинува Владата за популизам

пред 5 дена - Нова ТВ - Македонија

Екс директорот на Агенцијата за туризам, Александар Донев денеска преку Фејсбук за првпат се огласи по неговото разрешување од 30 јануари.

Времеплов
x