20
Грујевски и Бошковски ќе дадат изјава пред Комитетот за азил во Солун

Грујевски и Бошковски ќе дадат изјава пред Комитетот за азил во Солун

пред 5 дена - Прес 24 - Македонија

Поранешните началници во УБК, Горан Грујевски и Никола Бошкоски, за два дена, на 15 февруари, пред Комитетот за азил во Солун ќе ги изнесат причините поради кои го бараат азилот во Грција, потврдија за МИА од адвокатскиот тим.

Грујевски и Бошковски ќе дадат изјава пред Комитетот за азил во Солун

Грујевски и Бошковски ќе дадат изјава пред Комитетот за азил во Солун

пред 5 дена - +Инфо - Македонија

Поранешните началници во УБК, Горан Грујевски и Никола Бошкоски, за два дена, на 15 февруари, пред Комитетот за азил во Солун ќе ги изнесат причините поради кои го бараат азилот во Грција, потврдија за МИА од адвокатскиот тим.

Грујевски и Бошкоски ќе дадат изјава пред Комитетот за азил во Солун

Грујевски и Бошкоски ќе дадат изјава пред Комитетот за азил во Солун

пред 5 дена - A1on - Македонија

Поранешните началници во УБК, Горан Грујевски и Никола Бошкоски, за два дена, на 15 февруари, пред Комитетот за азил во Солун ќе ги изнесат причините поради кои го бараат азилот во Грција, потврдија за МИА од адвокатскиот тим.

Поранешните разузнавачи Горан Грујевски и Никола Бошкоски никако да се вратат од Грција

Поранешните разузнавачи Горан Грујевски и Никола Бошкоски никако да се вратат од Грција

пред 5 дена - еМАГАЗИН - Македонија

Поранешните началници во УБК, Горан Грујевски и Никола Бошкоски, за два дена, на 15 февруари, пред Комитетот за азил во Солун ќе ги изнесат причините поради кои го бараат азилот во Грција.

Груевски и Бошковски ќе дадат изјава пред Комитетот за азил во Солун

Груевски и Бошковски ќе дадат изјава пред Комитетот за азил во Солун

пред 5 дена - Нова ТВ - Македонија

Поранешните началници во УБК, Горан Грујевски и Никола Бошкоски, за два дена, на 15 февруари, пред Комитетот за азил во Солун ќе ги изнесат причините поради кои го бараат азилот во Грција, потврдија за МИА од адвокатскиот тим.

Грујевски и Бошковски ќе дадат изјава пред Комитетот за азил во Солун

Грујевски и Бошковски ќе дадат изјава пред Комитетот за азил во Солун

пред 5 дена - Либертас - Македонија

Поранешните началници во УБК, Горан Грујевски и Никола Бошкоски, за два дена, на 15 февруари, пред Комитетот за азил во Солун ќе ги изнесат причините поради кои го бараат азилот во Грција, потврдија за МИА од адвокатскиот тим.

Времеплов
x