20
Тенисерот што беше во кома  Дарко Грнчаров   не постои

Тенисерот што беше во кома, Дарко Грнчаров – не постои!

пред 5 дена - Репортер - Сцена

Тенисерот Дарко Грнчаров, кој лани беше во кома шест месеци и кој со својата тажна животна приказна ја воодушеви дури и Серена Вилијамс – не постои.

Како Македонец од Струмица ги насанка Серена Вилијамс и БиБиСи

Како Македонец од Струмица ги насанка Серена Вилијамс и БиБиСи

пред 5 дена - Off.net.mk - Спорт

Во пресрет на претседателските избори во САД, на големо се зборуваше за лажните вести за потребите на еден од кандидатите кои се штанцаат во Велес.

ИЗМАМА НА ВЕКОТ  Македонскиот тенисер што се разбудил од кома   не постои

ИЗМАМА НА ВЕКОТ: Македонскиот тенисер што се разбудил од кома – не постои!

пред 5 дена - Вечер - Спорт

Дарко Грнчаров, македонски тенисер, чија животна приказна го трогна тенискиот свет, приказна што ја воодушеви Серена Вилијамс,...

Македонскиот тенисер што се разбудил од кома   не постои

Македонскиот тенисер што се разбудил од кома – не постои!

пред 5 дена - Top Sport - Спорт

Дарко Грнчаров, македонски тенисер, чија животна приказна го трогна тенискиот свет, приказна што ја воодушеви Серена Вилијамс,...

Времеплов
x