20
Кривични за загадување на животната средина

Кривични за загадување на животната средина

пред 5 дена - МТВ 1 - Македонија

СВР Битола поднесе кривични пријави за четири поранешни и еден сѐ уште актуелен раководител на подружница во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ.

ЕЛЕМ ветува соработка за поднесените кривични пријави

ЕЛЕМ ветува соработка за поднесените кривични пријави

пред 5 дена - A1on - Македонија

АД Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) соопшти дека се става на располагање на сите државни институции во интерес на спроведување...

АД ЕЛЕМ  Соработка за поднесените кривични пријави

АД ЕЛЕМ: Соработка за поднесените кривични пријави

пред 5 дена - МТВ 1 - Македонија

Во врска со кривичните пријави поднесени денеска од СВР Битола, АД ЕЛЕМ ја информира јавноста дека се става на располагање...

ЕЛЕМ ќе соработува за поднесените кривични пријави

ЕЛЕМ ќе соработува за поднесените кривични пријави

пред 5 дена - +Инфо - Економија

АД Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) соопшти дека се става на располагање на сите државни институции во интерес на спроведување...

ЕЛЕМ ветува соработка за поднесените кривични пријави

ЕЛЕМ ветува соработка за поднесените кривични пријави

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

- Во однос на делото за кое се однесуваат пријавите, потенцираме дека новото раководство на АД ЕЛЕМ презема мерки во насока...

АД ЕЛЕМ презема мерки во насока на заштита на животната средина  велат од компанијата

АД ЕЛЕМ презема мерки во насока на заштита на животната средина, велат од компанијата

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Во врска со кривичните пријави поднесени денеска од СВР Битола, АД ЕЛЕМ ја информира јавноста дека се става на располагање на сите државни институции во интерес на спроведување на потребните процедури и утврдување на фактичката состојба.

АД ЕЛЕМ презема мерки во насока на заштита на животната средина  велат од компанијата

АД ЕЛЕМ презема мерки во насока на заштита на животната средина, велат од компанијата

пред 5 дена - Макфакс - Македонија

Во врска со кривичните пријави поднесени денеска од СВР Битола, АД ЕЛЕМ ја информира јавноста дека се става на располагање на сите државни институции во интерес на спроведување на потребните процедури и утврдување на фактичката состојба.

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

пред 5 дена - МТВ 1 - Македонија

СВР Битола поднесе кривични пријави против петмина поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина и на природата“.

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

пред 5 дена - 24 вести - Македонија

СВР Битола поднесе кривични пријави против неколку поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ  поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина и природата“.

Кривични пријави против поранешни и сегашни директори на РЕК Битола и АД Елем поради загадување на воздухот

Кривични пријави против поранешни и сегашни директори на РЕК Битола и АД Елем поради загадување на воздухот

пред 5 дена - Вечер - Македонија

СВР Битола поднесе кривична пријава против поранешен директор, сегашни директори и раководители на РЕК Битола, како и против...

Кривични пријави против поранешни и сегашни директори на РЕК Битола и АД Елем поради загадување на воздухот

Кривични пријави против поранешни и сегашни директори на РЕК Битола и АД Елем поради загадување на воздухот

пред 5 дена - Макфакс - Македонија

СВР Битола поднесе кривична пријава против поранешен директор, сегашни директори и раководители на РЕК Битола, како и против...

Сегашни и екс директори на РЕК Битола и ЕЛЕМ заработија кривични за загадување

Сегашни и екс директори на РЕК Битола и ЕЛЕМ заработија кривични за загадување

пред 5 дена - +Инфо - Економија

СВР Битола поднесе кривични пријави против неколку поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина и природата“.

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

Кривичните пријава, како што информира МВР, се поднесени против И.К. (63) од Гостивар, поранешен директор на подружница РЕК Битола, Ј.

Кривични пријави за ЕЛЕМ и раководители од РЕК Битола за загадување на животната средина

Кривични пријави за ЕЛЕМ и раководители од РЕК Битола за загадување на животната средина

пред 5 дена - Радио МОФ - Без катеторија

Секторот за внатрешни работи Битола поднесе кривични пријави против И.К. (63) од Гостивар, поранешен директор на подружница РЕК Битола, Ј.

Кривична пријава за директори од РЕК Битола и АД Електрани поради сомнение за  загадување на животната средина

Кривична пријава за директори од РЕК Битола и АД Електрани поради сомнение за „загадување на животната средина“

пред 5 дена - Бизнис вести - Економија

СВР Битола поднесе кривична пријава против И.К. (63) од Гостивар, поранешен директор на подружница РЕК Битола, Ј.К. (67) од Битола, директор на подружница РЕК Битола, О.

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

пред 5 дена - A1on - Македонија

СВР Битола поднесе кривични пријави против неколку поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина и природата“.

Кривична пријава за директори од РЕК Битола и АД Електрани поради постоење основи на сомнение за  загадување на животната средина и природата

Кривична пријава за директори од РЕК Битола и АД Електрани поради постоење основи на сомнение за „загадување на животната средина и природата“

пред 5 дена - Бизнис вести - Економија

СВР Битола поднесе кривична пријава против И.К. (63) од Гостивар, поранешен директор на подружница РЕК Битола, Ј.К. (67) од Битола, директор на подружница РЕК Битола, О.

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

пред 5 дена - Судство - Македонија

СВР Битола поднесе кривични пријави против неколку поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина и природата“.

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и на ЕЛЕМ за загадување

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и на ЕЛЕМ за загадување

пред 5 дена - еМАГАЗИН - Живот

СВР Битола поднесе кривични пријави против неколку поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ  поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина и природата“.

Кривични за директори на РЕК Битола и ЕЛЕМ за загадувањето

Кривични за директори на РЕК Битола и ЕЛЕМ за загадувањето

пред 5 дена - Нова ТВ - Македонија

СВР Битола поднесе кривични пријави против неколку поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ  поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина и природата“.

Кривична против ЕЛЕМ и директори во РЕК Битола за загадување на животната средина

Кривична против ЕЛЕМ и директори во РЕК Битола за загадување на животната средина

пред 5 дена - Либертас - Македонија

Секторот за внатрешни работи Битола поднесе кривична пријава против Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) и против поранешни и актеуелни директори и раководители во РЕК Битола поради загадување на животната средина и природата.

Времеплов
x