20
Болничките капацитети преполни вирусните инфекции и грипот земаат замав

Болничките капацитети преполни, вирусните инфекции и грипот земаат замав

пред 5 дена - Алфа - Македонија

Болничките капацитети преполни , вирусните инфекции и грипот земаат замав. Најпогодени се дечињата. - Стотина пациенти доаѓаат на преглед, но тоа не значи дека сите се хоспитализирани.

Донацијата на Македонски Телеком и Град Скопје за Инситутот за белодробни заболувања кај децата  Козле

Донацијата на Македонски Телеком и Град Скопје за Инситутот за белодробни заболувања кај децата – Козле

пред 4 дена - еМАГАЗИН - Живот

Македонски Телеком и Град Скопје, денеска ја предадоа донацијата од два медицински апарати на Инситутот за белодробни заболувања кај децата – Козле.

Македонски Телеком и Град Скопје со донација за детската болница  Козле

Македонски Телеком и Град Скопје со донација за детската болница – Козле

пред 5 дена - Бизнис инфо - Македонија

Македонски Телеком и Град Скопје, денес ја предадоа донацијата од два медицински апарати на Инситутот за белодробни заболувања кај децата – Козле.

Донација на Македонски Телеком и Град Скопје за детската болница  Козле

Донација на Македонски Телеком и Град Скопје за детската болница – Козле

пред 5 дена - Денар - Економија

Македонски Телеком и Град Скопје, денес ја предадоа донацијата од два медицински апарати на Инситутот за белодробни заболувања кај децата – Козле.

Шилегов најави гасификација на деловите каде нема централно греење

Шилегов најави гасификација на деловите каде нема централно греење

пред 5 дена - Скопје Инфо - Без катеторија

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Донација Детската болница Козле доби ЕКГ апарат монитори и перфузор

Донација: Детската болница Козле доби ЕКГ апарат, монитори и перфузор

пред 5 дена - Нова ТВ - Македонија

Дванаесетканален апарат ЕКГ, монитори за контрола на одредени параметри за следење на состојбата на тешко болните деца и перфузор за давање прецизна терапија доби денеска Детската болница Козле.

Шилегов Скопје веќе нема да биде загаден град

Шилегов: Скопје веќе нема да биде загаден град

пред 5 дена - Скопје Инфо - Без катеторија

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Донација на Македонски Телеком и Град Скопје за детската болница  Козле

Донација на Македонски Телеком и Град Скопје за детската болница - Козле

пред 5 дена - Скопје Инфо - Без катеторија

Македонски Телеком и Град Скопје, денес ја предадоа донацијата од два медицински апарати на Инситутот за белодробни заболувања кај децата – Козле.

Шилегов Скопје веќе нема да биде загаден град

Шилегов: Скопје веќе нема да биде загаден град

пред 5 дена - MK News - Македонија

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Детската болница во Козле доби ЕКГ апарат монитори и перфузор

Детската болница во Козле доби ЕКГ апарат, монитори и перфузор

пред 5 дена - Прес 24 - Скопје

Дванаесетканален апарат ЕКГ, монитори за контрола на одредени параметри за следење на состојбата на тешко болните деца и перфузор за давање прецизна терапија доби денеска Детската болница Козле.

Шилегов Скопје веќе нема да биде загаден град

Шилегов: Скопје веќе нема да биде загаден град

пред 5 дена - Прес 24 - Скопје

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Шилегов Годинава ќе почне гасификацијата на деловите кои не се опфатени со централно греење

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите кои не се опфатени со централно греење

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

Шилегов најави дека во врска со тоа в четврток ќе има состанок со градоначалниците на скопските општини и со Секторот за енергетика.

Грипот зема замав децата на удар

Грипот зема замав, децата на удар

пред 5 дена - МТВ 1 - Македонија

Грипот зема замав, на удар се децата. Лекарите предупредуваат- честопати и обична настинка може да предизвика тешки респираторни инфекции.

Шилегов најави гасификација на деловите каде нема централно греење

Шилегов најави гасификација на деловите каде нема централно греење

пред 5 дена - Прес 24 - Скопје

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Шилегов Годинава гасификација во деловите на Скопје кои не се опфатени со централно греење

Шилегов: Годинава гасификација во деловите на Скопје кои не се опфатени со централно греење

пред 5 дена - еМАГАЗИН - Македонија

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Донација на Македонски Телеком и Град Скопје за детската болница  Козле

Донација на Македонски Телеком и Град Скопје за детската болница - Козле

пред 5 дена - Факултети - Живот

Македонски Телеком и Град Скопје, денес ја предадоа донацијата од два медицински апарати на Инситутот за белодробни заболувања кај децата – Козле.

Шилегов Годинава ќе почне гасификацијата на деловите каде нема централно греење

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите каде нема централно греење

пред 5 дена - +Инфо - Скопје

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

ЕКГ апарат монитори и перфузор доби Детската болница Козле

ЕКГ апарат, монитори и перфузор доби Детската болница Козле

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

Медицинските апарати се во вредност од 10 илјади евра и се донација реализирана со пренамена на средства на Македонски телеком и Град Скопје планирани за пречекот на Новата година.

Со купување леб на парчиња на Жито Лукс донирате за медицинска опрема

Со купување леб на парчиња на Жито Лукс донирате за медицинска опрема

пред 5 дена - +Инфо - Економија

Нашиот најголем производител на леб, Жито Лукс започна акција со која ќе се обезбедат средства за набавка на медицинска опрема за четири здравствени институции во земјава, наменета за лекување деца со белодробни заболувања.

ЕКГ апарат монитори и перфузор доби Детската болница Козле

ЕКГ апарат, монитори и перфузор доби Детската болница Козле

пред 5 дена - +Инфо - Македонија

Дванаесетканален апарат ЕКГ, монитори за контрола на одредени параметри за следење на состојбата на тешко болните деца и перфузор за давање прецизна терапија доби денеска Детската болница Козле.

Шилегов Годинава ќе почне гасификацијата на деловите каде нема централно греење

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите каде нема централно греење

пред 5 дена - Либертас - Македонија

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Времеплов
x