20
ВЛАДАТА ПИШУВАЛА ГЛУПОСТИ Директорот што трошеше пари на скапи авионски билети ја обвинува владата за популизам и пишување глупости

ВЛАДАТА ПИШУВАЛА ГЛУПОСТИ: Директорот што трошеше пари на скапи авионски билети, ја обвинува владата за популизам и „пишување глупости“

пред една недела - Infomax - Без катеторија

Разрешениот директор на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, Александар Донев со огласи на „Фесјбук“ за неговата работа и одлуката на Владата за неговото разрешување.

Не се согласувам со одлуката за моето разрешување но ќе ја почитувам напиша ексдиректорот на Агенцијата за туризам

Не се согласувам со одлуката за моето разрешување, но ќе ја почитувам, напиша ексдиректорот на Агенцијата за туризам

пред една недела - Вечер - Македонија

Разрешениот директор на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, Александар Донев со огласи на „Фесјбук“ за неговата работа и одлуката на Владата за неговото разрешување.

Не се согласувам со одлуката за моето разрешување но ќе ја почитувам напиша ексдиректорот на Агенцијата за туризам

Не се согласувам со одлуката за моето разрешување, но ќе ја почитувам, напиша ексдиректорот на Агенцијата за туризам

пред една недела - Макфакс - Македонија

Разрешениот директор на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, Александар Донев со огласи на „Фесјбук“ за неговата работа и одлуката на Владата за неговото разрешување.

Не се согласувам со одлуката за моето разрешување но ќе ја почитувам напиша ексдиректорот на Агенцијата за туризам

Не се согласувам со одлуката за моето разрешување, но ќе ја почитувам, напиша ексдиректорот на Агенцијата за туризам

пред една недела - MK News - Македонија

Разрешениот директор на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, Александар Донев, со огласи на „Фесјбук“ за својата работа и одлуката на Владата за неговото разрешување.

Донев Не се согласувам со одлуката на Владата за разрешување но ќе ја почитувам

Донев: Не се согласувам со одлуката на Владата за разрешување, но ќе ја почитувам

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Разрешениот директор на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, Александар Донев со огласи на социјалната мрежа „Фесјбук“.

Донев Не ги глодајте коските што ви ги фрлаат за сеир вистинските проблеми се кријат

Донев: Не ги глодајте коските што ви ги фрлаат за сеир, вистинските проблеми се кријат!

пред една недела - +Инфо - Македонија

Поранешниот директор на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, Александар Донев, денеска прв пат откако е разрешен од функцијата се огласи на Фесјбук.

Донев Не се согласувам со одлуката за моето разрешување но ќе ја почитувам

Донев: Не се согласувам со одлуката за моето разрешување, но ќе ја почитувам

пред една недела - A1on - Економија

Разрешениот директор на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, Александар Донев, со огласи на „Фесјбук“ за својата работа и одлуката на Владата за неговото разрешување.

Разрешениот Донев ја обвинува Владата за популизам

Разрешениот Донев ја обвинува Владата за популизам

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Екс директорот на Агенцијата за туризам, Александар Донев денеска преку Фејсбук за првпат се огласи по неговото разрешување од 30 јануари.

Времеплов
x