20
ЗОИ Пјонгчанг  Страотен пад на спуст трката

ЗОИ Пјонгчанг: Страотен пад на спуст трката

пред 4 дена - Top Sport - Спорт

Рускиот скијач Павел Трихичев имаше страотна несреќа за врема на спустот во алпска комбинација на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг.

СТРАОТНО ПАЃАЊЕ  Трихичев ја проби оградата и остана да лежи крвав на снегот  ВИДЕО ФОТО

СТРАОТНО ПАЃАЊЕ: Трихичев ја проби оградата и остана да лежи крвав на снегот (ВИДЕО-ФОТО)

пред 5 дена - Sportmedia - Спорт

Рускиот скијач Павел Трихичев доживеа страотен пад за време на спустот одржан во алпската комбинација на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг, во кој со денови владеат неповолни временски услови.

Времеплов
x