20
Ѕанакопулос Име за севкупна употреба подразбира и промена во македонскиот Устав

Ѕанакопулос: Име за севкупна употреба подразбира и промена во македонскиот Устав

пред една недела - Сител - Македонија

Embedded video for Ѕанакопулос: Име за севкупна употреба подразбира и промена во македонскиот Устав Грција не го менува ставот, уставот мора да биде променет за да се прифати реѓшение за сефкупна употреба.

Санторињос Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

Санторињос: Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

пред една недела - A1on - Балкан

Продолжуваат преговорите на ниво на министри за надворешни работи, вели заменикот министер за поморство на Грција, Нектариос...

Санторињос Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

Санторињос: Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

пред една недела - Сител - Македонија

- Продолжуваат преговорите на ниво на министри за надворешни работи, вели заменикот министер за поморство на Грција, Нектариос...

Санторињос Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

Санторињос: Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Продолжуваат преговорите на ниво на министри за надворешни работи, вели заменикот министер за поморство на Грција, Нектариос...

Санторињос Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

Санторињос: Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Како што јави дописникот на МИА од Атина, Санторињос, во интервју за грчката телевизија Скај, ги повтори грчките позиции...

Санторињос Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

Санторињос: Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

пред една недела - Либертас - Македонија

Продолжуваат преговорите на ниво на министри за надворешни работи, вели заменикот министер за поморство на Грција, Нектариос...

Ѕанакопулос Топката е на теренот на соседната земја

Ѕанакопулос: Топката е на теренот на соседната земја

пред една недела - Вечер - Македонија

- Топката во овој момент е на теренот на нашите соседи, кои ќе треба и во пракса да покажат дека е промената реториката на...

Ѕанакопулос  Топката е на теренот на соседната земја

Ѕанакопулос : Топката е на теренот на соседната земја

пред една недела - Алфа - Македонија

Топката во овој момент е на теренот на нашите соседи, кои ќе треба и во пракса да покажат дека е промената реториката на...

Ѕанакопулос Топката е на теренот на соседната земја

Ѕанакопулос: Топката е на теренот на соседната земја

пред една недела - A1on - Балкан

Топката во овој момент е на теренот на нашите соседи, кои ќе треба и во пракса да покажат дека е промената реториката на...

Ѕанакопулос Топката е на теренот на соседната земја

Ѕанакопулос: Топката е на теренот на соседната земја

пред една недела - Сител - Македонија

- Топката во овој момент е на теренот на нашите соседи, кои ќе треба и во пракса да покажат дека е промената реториката на...

Ѕанакопулос Топката е на теренот на соседната земја

Ѕанакопулос: Топката е на теренот на соседната земја

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Како што јавува дописникот на МИА од Атина, во врска со различните позиции на Скопје и Атина, во однос на промената на македонскиот...

Ѕанакопулос Топката е на теренот на соседната земја

Ѕанакопулос: Топката е на теренот на соседната земја

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Топката во овој момент е на теренот на нашите соседи, кои ќе треба и во пракса да покажат дека е промената реториката на...

Грчката Влада порача дека топката е на наш терен

Грчката Влада порача дека топката е на наш терен

пред една недела - +Инфо - Македонија

Топката во овој момент е на теренот на нашите соседи, кои ќе треба и во пракса да покажат дека е промената реториката на...

Грчката влада пак повтори Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

Грчката влада пак повтори: Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

пред една недела - еМАГАЗИН - Македонија

Топката во овој момент е на теренот на нашите соседи, кои ќе треба и во пракса да покажат дека е промената реториката на...

Ѕанакопулос Топката е на теренот на соседната земја

Ѕанакопулос: Топката е на теренот на соседната земја

пред една недела - Либертас - Македонија

Топката во овој момент е на теренот на нашите соседи, кои ќе треба и во пракса да покажат дека е промената реториката на...

Времеплов
x