20
ЗОИ Пјонгчанг  Јапонец позитивен на допинг

ЗОИ Пјонгчанг: Јапонец позитивен на допинг

пред 3 месеци - Top Sport - Спорт

Јапонскиот репрезентативец во брзо лизгање Кеи Саито падна на допинг тестот на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг, што е прв случај на допинг на Игрите во Јужна Кореја.

Прв случај на допингуван спортист на ЗОИ 2018

Прв случај на допингуван спортист на ЗОИ 2018

пред 3 месеци - +Инфо - Спорт

Јапонскиот лизгач Кеи Саито е првиот учесник на ЗОИ во Јужна Кореја кај кого е откриено користење недозволени супстанци. Саито кој се натпреварува во брзо лизгање падна на допинг тестот спроведен ден по неговото пристигнувањето во Пјонгчанг.

Скандал на ЗОИ  откриен прв случај на допингуван спортист

Скандал на ЗОИ, откриен прв случај на допингуван спортист

пред 3 месеци - Вечер - Спорт

Јапонскиот лизгач Кеи Саито е првиот учесник на ЗОИ во Јужна Кореја кај кого е откриено користење недозволени супстанци. Саито кој се натпреварува во брзо лизгање падна на допинг тестот спроведен ден по неговото пристигнувањето во Пјонгјанг.

ЗОИ  Падна и првата допинг  жртва

ЗОИ: Падна и првата допинг „жртва“

пред 3 месеци - Сител - Спорт

На ЗОИ во Пјонгчан се спроведуваат брзи и строги допинг-тестови и веќе на тестот падна и првиот спортист тоа е Кеи Саито од Јапонија кој е спринтер во брзо лизгање и еден од фаворитите за меда.

ЗОИ 2018  Првиот случај на допингуван спортист

ЗОИ 2018: Првиот случај на допингуван спортист

пред 3 месеци - Идивиди - Спорт

Јапонскиот лизгач Кеи Саито е првиот учесник на ЗОИ во Јужна Кореја кај кого е откриено користење недозволени супстанци. Саито кој се натпреварува во брзо лизгање падна на допинг тестот спроведен ден по неговото пристигнувањето во Пјонгчанг.

ЗОИ 2018  Првиот случај на допингуван спортист

ЗОИ 2018: Првиот случај на допингуван спортист

пред 3 месеци - Канал 5 - Без катеторија

Саито кој се натпреварува во брзо лизгање падна на допинг тестот спроведен ден по неговото пристигнувањето во Пјонгчанг....

Откриен првиот позитивен допинг тест на ЗОИ

Откриен првиот позитивен допинг тест на ЗОИ

пред 3 месеци - 24 вести - Спорт

Јапонскиот натпреварувач во брзо лизгање, Кеи Саито, е првиот олимпиец кој доби суспензија за настап на ЗОИ во Пјонгчанг, откако неговиот допинг – тест се покажа позитивен.

ЗОИ Пјонгчанг  Јапонец падна на допинг тестот

ЗОИ Пјонгчанг: Јапонец падна на допинг тестот

пред 3 месеци - Прес 24 - Свет

Јапонскиот репрезентативец во брзо лизгање Кеи Саито падна на допинг тестот на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг, што е прв случај на допинг на Игрите во Јужна Кореја.

ЗОИ 2018  Откриен прв случај на допингуван спортист

ЗОИ 2018: Откриен прв случај на допингуван спортист

пред 3 месеци - Канал 77 - Свет

Јапонскиот лизгач, Кеи Саито е првиот учесник на ЗОИ во Јужна Кореја кај кого е откриено користење недозволени супстанци.

Првиот случај на допингуван спортист на ЗОИ

Првиот случај на допингуван спортист на ЗОИ

пред 3 месеци - Нова ТВ - Спорт

Јапонскиот лизгач Кеи Саито е првиот учесник на ЗОИ во Јужна Кореја кај кого е откриено користење недозволени супстанци. Саито кој се натпреварува во брзо лизгање падна на допинг тестот спроведен ден по неговото пристигнувањето во Пјонгчанг.

Прв случај на допинг на ЗОИ  Јапонија го има првиот допингуван спортист

Прв случај на допинг на ЗОИ: Јапонија го има првиот допингуван спортист

пред 3 месеци - Дерби - Спорт

Натпреварувачот во брзо лизгање на кратки патеки од Јапонија, Кеи Саито кој беше најавуван како еден од можните освојувачи на медал од ЗОИ, паднал на допинг тест.

Времеплов
x