20
Рочиштето за Тарифа прекинато откако му се слоши на сведок следното закажано за 1 март

Рочиштето за „Тарифа“ прекинато, откако му се слоши на сведок, следното закажано за 1 март

пред 3 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за случајот „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство,...

Рочиштето за случајот Тарифа прекинато ќе продолжи на 1 ви март

Рочиштето за случајот „Тарифа“ прекинато, ќе продолжи на 1-ви март

пред 3 месеци - МТВ 1 - Македонија

На вработен во ЕЛЕМ кој требаше да биде сослушан како сведок на Специјалното обвинителство во случајот „Тарифа“ му се слоши пред да даде исказ во судот, поради што главната расправа се одложи за 1-ви март.

Судењето за Тарифа ќе продолжи на 1 март

Судењето за „Тарифа“ ќе продолжи на 1. март

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот...

Судењето за Тарифа прекинато му се слоши на сведокот

Судењето за „Тарифа“ прекинато, му се слоши на сведокот

пред 3 месеци - +Инфо - Македонија

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот...

Судењето за Тарифа прекинато ќе продолжи на 1 март

Судењето за „Тарифа“ прекинато, ќе продолжи на 1 март

пред 3 месеци - 24 вести - Македонија

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот...

Судењето за Тарифа прекинато на сведокот му се слоши ќе продолжи на 1 март

Судењето за „Тарифа“ прекинато, на сведокот му се слоши, ќе продолжи на 1 март

пред 3 месеци - Судство - Хроника

На сведок Влатко Чакаровски му се слоши за време на дaвањето исказ. Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното...

Рочиштето за Труст одложено за 20 ти февруари

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20-ти февруари

пред 3 месеци - МТВ 1 - Македонија

За 20-ти февруари е одложено судењето за случајот „Труст“ на СЈО, поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите. Адвокатката Сања Алексиќ поради болест била оправдано отсутна од рочиштето.

Судењето за Тарифа прекинато му се слоши на сведокот

Судењето за „Тарифа“ прекинато, му се слоши на сведокот

пред 3 месеци - Нова ТВ - Македонија

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот...

Судењето за Тарифа продолжи со сослушување сведоци

Судењето за „Тарифа“ продолжи со сослушување сведоци

пред 3 месеци - Нова ТВ - Македонија

Со сослушување на сведокот Жарко Миленковски денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тарифа“ на СЈО во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште други две лица.

Судењето за Тарифа продолжи со сослушување сведоци

Судењето за „Тарифа“ продолжи со сослушување сведоци

пред 3 месеци - 24 вести - Македонија

Со сослушување на сведокот Жарко Миленковски денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тарифа“ на СЈО во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „Елем“ Дејан Бошковски и уште други две лица.

Одложено судското рочиште за Труст

Одложено судското рочиште за „Труст“

пред 3 месеци - 24 вести - Македонија

Денешното рочиште од судскиот процес за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад Кочан се одложи, бидејќи во Кривичниот суд не се појави адвокатката Сања Алексиќ, која го брани второобвинетиот Василије Авировиќ.

Судењето за Тарифа прекинато ќе продолжи на 1 март

Судењето за „Тарифа“ прекинато, ќе продолжи на 1 март

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

– Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот...

Судењето за Тарифа продолжи со сослушување сведоци

Судењето за „Тарифа“ продолжи со сослушување сведоци

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Фирмата на Миленковски учествувала како партнер во конзорциумот за набавка на софтверот за ЕРП системот за потребите на АД „ЕЛЕМ“.

Судењето за Тарифа продолжи со сослушување сведоци

Судењето за „Тарифа“ продолжи со сослушување сведоци

пред 3 месеци - Судство - Хроника

Со сослушување на сведокот Жарко Миленковски денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тарифа“ на СЈО во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште други две лица.

Се разболе адвокатката на обвинет во Труст

Се разболе адвокатката на обвинет во „Труст“

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Во кривичниот суд во Скопје за денеска имаше закажано рочиште за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад...

Се разболе адвокатката на обвинет во Труст

Се разболе адвокатката на обвинет во „Труст“

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Во кривичниот суд во Скопје за денеска имаше закажано рочиште за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад...

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

пред 3 месеци - МТВ 1 - Македонија

Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство, „Труст“ и „Тарифа“.

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Во кривичниот суд во Скопје за денеска имаше закажано рочиште за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад...

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари се разболела адвокатата

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари, се разболела адвокатата

пред 3 месеци - +Инфо - Македонија

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите.

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Адвокатката Сања Алексиќ поради болест била оправдано отсутна од рочиштето. Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан,...

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари

пред 3 месеци - +Инфо - Македонија

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите.

Поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите, рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари

пред 3 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите.

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

пред 3 месеци - 24 вести - Македонија

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд.

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Рочиштето за „Труст” одложено за 20 февруари

пред 3 месеци - Канал 77 - Македонија

Фото: Архива Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите – пренесува МИА.

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

пред 3 месеци - Судство - Хроника

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд.

Рочиштето за Труст одложено поради болест на бранителката Алексиќ

Рочиштето за „Труст“ одложено поради болест на бранителката Алексиќ

пред 3 месеци - Нова ТВ - Македонија

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите.

Нови судски рочишта за Труст и Тарифа во Кривичен

Нови судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“ во Кривичен

пред 3 месеци - +Инфо - Македонија

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд.

Судењето за Тарифа продолжи со сослушување сведоци

Судењето за „Тарифа“ продолжи со сослушување сведоци

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Со сослушување на сведокот Жарко Миленковски денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тарифа“ на СЈО во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште други две лица.

Судењето за Труст одложено за 20 февруари се разболе адвокатката на Авировиќ

Судењето за „Труст“ одложено за 20 февруари, се разболе адвокатката на Авировиќ

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Денешното рочиште од судскиот процес за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад Кочан се одложи, бидејќи во Кривичниот суд не се појави адвокатката Сања Алексиќ, која го брани второобвинетиот Василије Авировиќ.

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три правни лица, меѓу кои и управителите на фирмите „Трансмет“, „Силекс“ и „Вато“ ДООЕЛ, за учество на тендер на Електрани на Македонија.

Времеплов
x