20
НБРМ објави конкурс за едукативна игра

НБРМ објави конкурс за едукативна игра

пред 4 дена - Денар - Економија

Со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите, Народната банка објави конкурс за изработка на едукативна игра, веб/мобилна апликација.

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра   наградата е 50 000 денари

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра - наградата е 50.000 денари

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

Народната банка на Република Македонија објави конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација), наменета првенствено со младата популација, со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите.

НБРМ објави Конкурс за едукативна игра

НБРМ објави Конкурс за едукативна игра

пред 5 дена - Вечер - Економија

Со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите, Народната Банка објави Конкурс за изработка на едукативна игра, веб/мобилна апликација.

НБРМ објави Конкурс за едукативна игра

НБРМ објави Конкурс за едукативна игра

пред 5 дена - Макфакс - Економија

Со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите, Народната Банка објави Конкурс за изработка на едукативна игра, веб/мобилна апликација.

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

- Преку играта младите ќе имаат можност да се забавуваат, да создадат поголем интерес за областа на економијата и финансиите и да го збогатат сопственото знаење.

НБРМ објави Конкурс за изработка на едукативна игра  веб мобилна апликација

НБРМ објави Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација)

пред 5 дена - Бизнис вести - Економија

Народната банка на Република Македонија ја известува јавноста дека со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите објави Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација) .

Народна банка преку видео игра ќе ги учи младите за финансиите

Народна банка преку видео игра ќе ги учи младите за финансиите

пред 5 дена - +Инфо - Економија

Народната банка објави Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација). Едукативната игра (веб/мобилна апликација) ќе биде наменета за пошироката јавност, а пред сè за младата популација.

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

пред 5 дена - A1on - Македонија

„Народната банка на Република Македонија ја известува јавноста дека со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите објави Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација).

Времеплов
x