20
ВМРО ДПМНЕ  СДСМ ја задолжи државата за 1 4 милијарди евра

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ја задолжи државата за 1,4 милијарди евра

пред 4 дена - Вечер - Економија

Задолжувањето стана основен механизам за функционирање на оваа влада. Помина само еден месец откако власта нè задолжи 600 милиони евра.

ВМРО ДПМНЕ  СДСМ денес повторно не задолжи за нови над 36 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ денес повторно не задолжи за нови над 36 милиони евра

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

Задолжувањето стана основен механизам за функционирање на оваа влада. Помина само еден месец откако власта не задолжи 600 милиони евра.

ВМРО ДПМНЕ  СДСМ ја задолжи државата за 1 4 милијарди евра

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ја задолжи државата за 1,4 милијарди евра

пред 4 дена - Макфакс - Економија

Задолжувањето стана основен механизам за функционирање на оваа влада. Помина само еден месец откако власта нè задолжи 600 милиони евра.

ВМРО  ДПМНЕ  за неполни два месеци СДСМ се задолжи 636 милиони евра

ВМРО- ДПМНЕ: за неполни два месеци СДСМ се задолжи 636 милиони евра

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Од почетокот на годинава, за неполни два месеци СДСМ се задолжи 636 милиони евра. Со ова вкупното задолжување откако СДСМ е дојдена на власт до денес се искачува на близу 1.

ВМРО ДПМНЕ  За неполни два месеца СДСМ се задолжи 636 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: За неполни два месеца СДСМ се задолжи 636 милиони евра

пред 4 дена - A1on - Економија

„Задолжувањето стана основен механизам за функционирање на оваа влада. Помина само еден месец откако власта не задолжи 600 милиони евра.

Времеплов
x