20
ВМРО ДПМНЕ  Министерот Љупчо Николовски е временска непогода за земјоделството

ВМРО-ДПМНЕ: Министерот Љупчо Николовски е временска непогода за земјоделството

пред една недела - Макфакс - Македонија

СДСМ и министерот за земјоделие Љупчо Николовски се вистинска временска непогода за македонското земјоделие. Дијалогот со...

Владата ја дефинираше висината на субвенциите за тутун  Еве колку пари ќе се субвенционира по килограм

Владата ја дефинираше висината на субвенциите за тутун: Еве колку пари ќе се субвенционира по килограм

пред една недела - Бизнис вести - Економија

Владата на денешната седница во Уредбата за директни плаќања за 2018 година, ја дефинираше висината на субвенциите за килограм предаден тутун.

ВМРО   ДПМНЕ   Тутунарите не ја забораваат грижата на ВМРО ДПМНЕ за одгледувањето на тутун и неговиот откуп

ВМРО – ДПМНЕ : Тутунарите не ја забораваат грижата на ВМРО-ДПМНЕ за одгледувањето на тутун и неговиот откуп

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Земјоделците за не цела година ја видоа неспособноста на владата предводена од СДСМ кон земјоделците и не грижа за нивниот труд.

Николовски  Поголеми субвенции за тутун за новата реколта

Николовски: Поголеми субвенции за тутун за новата реколта

пред една недела - 24 вести - Економија

Тутунарите ќе добијат повисоки субвенции, изјави министерто за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

ВМРО ДПМНЕ  СДСМ и Николовски се вистинска временска непогода за македонското земјоделие

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ и Николовски се вистинска временска непогода за македонското земјоделие

пред една недела - A1on - Економија

ВМРО-ДПМНЕ со писмено соопштение реагира на денешната прес-конференција на министерот за земјоделие, Љупчо Николовски „СДСМ и министерот за земјоделие Љупчо Николовски се вистинска временска непогода за македонското земјоделие.

Повисоки субвенции за тутун  законско укинување на евидентните листови

Повисоки субвенции за тутун, законско укинување на евидентните листови

пред една недела - МТВ 1 - Економија

Тутунарите ќе добиваат повисоки субвенции. Владата воведува три нивоа на поддршка- 80 денари за прва класа, 70 за втора, проценетата трета и останатите класи од државната каса ќе се субвенционираат со по 60 денари за килограм продаден тутун.

Тутунарите ќе добијат поголеми субвенции за новата реколта

Тутунарите ќе добијат поголеми субвенции за новата реколта

пред една недела - Вечер - Економија

Владата на денешната седница во Уредбата за директни плаќања за 2018 година, ја дефинираше висината на субвенциите за килограм предаден тутун.

Тутунарите ќе добијат поголеми субвенции за новата реколта

Тутунарите ќе добијат поголеми субвенции за новата реколта

пред една недела - Макфакс - Економија

Владата на денешната седница во Уредбата за директни плаќања за 2018 година, ја дефинираше висината на субвенциите за килограм предаден тутун.

Николовски најави повисоки субвенции за тутунарите

Николовски најави повисоки субвенции за тутунарите

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Почнувајќи од реколтата за 2017 година тутунарите ќе добиваат повисоки субвенции за килограм предаден тутун, најави денеска министерот за земјодлество, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

Николовски  Поголеми субвенции за тутун за новата реколта

Николовски: Поголеми субвенции за тутун за новата реколта

пред една недела - Сител - Македонија

Почнувајќи од реколтата за 2017 година тутунарите ќе добиваат повисоки субвенции за килограм предаден тутун, најави денеска министерот за земјодлество, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

За новата реколта тутунарите ќе добијат поголеми субвенции

За новата реколта тутунарите ќе добијат поголеми субвенции

пред една недела - Денар - Економија

Владата на денешната седница во уредбата за директни плаќања за 2018 година ја дефинира висината на субвенциите за килограм предаден тутун.

Николовски  Поголеми субвенции за тутун за новата реколта

Николовски: Поголеми субвенции за тутун за новата реколта

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Тоа, како што рече, на денешната прес-конференција е овозможено со прифаќањето на уредбата за директни плаќања за 2018 година...

Повисоки субвенции за тутун за новата реколта

Повисоки субвенции за тутун за новата реколта

пред една недела - +Инфо - Економија

Почнувајќи од реколтата за 2017 година тутунарите ќе добиваат повисоки субвенции за килограм предаден тутун, најави денеска министерот за земјодлество, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

Повисоки субвенции за тутун за новата реколта

Повисоки субвенции за тутун за новата реколта

пред една недела - Бриф - Македонија

Почнувајќи од реколтата за 2017 година тутунарите ќе добиваат повисоки субвенции за килограм предаден тутун, најави денеска министерот за земјодлество, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

Владата донесе одлука да ги зголеми субвенциите за тутун

Владата донесе одлука да ги зголеми субвенциите за тутун

пред една недела - еМАГАЗИН - Економија

Почнувајќи од реколтата за 2017 година тутунарите ќе добиваат повисоки субвенции за килограм предаден тутун, најави денеска министерот за земјодлество, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

Николовски  Поголеми субвенции за тутун за новата реколта

Николовски: Поголеми субвенции за тутун за новата реколта

пред една недела - A1on - Економија

Почнувајќи од реколтата за 2017 година тутунарите ќе добиваат повисоки субвенции за килограм предаден тутун, најави денеска министерот за земјодлество, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

Ќе се менува Законот за тутун и тутунски производи

Ќе се менува Законот за тутун и тутунски производи

пред една недела - Канал 77 - Македонија

Ќе се менува Законот за тутун и тутунски производи. Ова денеска го најави министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, кој очекува предложеното законско решение наскоро да влезе во процедура.

Времеплов
x