20
Се зајакнува соработката во повеќе области меѓу Македонија и Малта

Се зајакнува соработката во повеќе области меѓу Македонија и Малта

пред една недела - Вечер - Македонија

Министерот без ресор Едмонд Адеми денеска во Малта оствари средба со министерот за надворешни работи и промоција на трговијата, Кармело Абела.

Се зајакнува соработката во повеќе области меѓу Македонија и Малта

Се зајакнува соработката во повеќе области меѓу Македонија и Малта

пред една недела - Макфакс - Македонија

Министерот без ресор Едмонд Адеми денеска во Малта оствари средба со министерот за надворешни работи и промоција на трговијата, Кармело Абела.

Адеми во Малта  Се интензивираат билатералните односи меѓу двете земји

Адеми во Малта: Се интензивираат билатералните односи меѓу двете земји

пред една недела - Сител - Македонија

Министерот во Владата на РМ задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми оствари средба со министерот за образование и вработување...

Адеми во Малта  Се интензивираат билатералните односи меѓу двете земји

Адеми во Малта: Се интензивираат билатералните односи меѓу двете земји

пред една недела - Сител - Македонија

Министерот во Владата на РМ задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми оствари средба со министерот за образование и вработување...

Адеми во Малта  Се интензивираат билатералните односи меѓу двете земји

Адеми во Малта: Се интензивираат билатералните односи меѓу двете земји

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Министерот во Владата на РМ задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми оствари средба со министерот за образование и вработување...

Иотврдено пријателството меѓу Република Македонија и Република Малта

Иотврдено пријателството меѓу Република Македонија и Република Малта

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Според соопштението од Владата ,министерот Адеми ја пренесе благодарноста до својот соговорник за воспоставување на дипломатските односи меѓу двете земји, во декември 2016 година, под уставното име на земјата.

Министерот Адеми во Малта го потврдува пријателството помеѓу двете земји

Министерот Адеми во Малта го потврдува пријателството помеѓу двете земји

пред една недела - A1on - Македонија

За време на посетата на министерот Едмонд Адеми на Република Малта, покрај другите средби на високо ниво, денес на 13 февруари...

Адеми се сретна со владини претставници на Малта  Интензивирање на билатералните односи меѓу двете земји

Адеми се сретна со владини претставници на Малта: Интензивирање на билатералните односи меѓу двете земји

пред една недела - A1on - Македонија

Денеска министерот Едмонд Адеми оствари средба со министерот за образование и вработување на Република Малта, Еварист Бартоло,...

Средба на Адеми и претставници на ФДМ во Малта  се договораат проекти

Средба на Адеми и претставници на ФДМ во Малта, се договораат проекти

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Неколку членови на Форумот за демократска Македонија, вчера во Малта се сретнаа со министерот без ресор задолжен за дијаспората, Едмонд Адеми.

Адеми Абела  Потврдено пријателството меѓу Македонија и Малта

Адеми-Абела: Потврдено пријателството меѓу Македонија и Малта

пред една недела - Либертас - Македонија

Министерот задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денес остварил средба со министерот за надворешни работи и промоција на трговијата...

Времеплов
x