20
ВМРО ДПМНЕ Министерот Љупчо Николовски е временска непогода за земјоделството

ВМРО-ДПМНЕ: Министерот Љупчо Николовски е временска непогода за земјоделството

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

СДСМ и министерот за земјоделие, Љупчо Николовски, се вистинска временска непогода за македонското земјоделие. Дијалогот...

ВМРО ДПМНЕ Министерот Љупчо Николовски е временска непогода за земјоделството

ВМРО-ДПМНЕ: Министерот Љупчо Николовски е временска непогода за земјоделството

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

СДСМ и министерот за земјоделие Љупчо Николовски се вистинска временска непогода за македонското земјоделие. Дијалогот со...

Владата ја дефинираше висината на субвенциите за тутун Еве колку пари ќе се субвенционира по килограм

Владата ја дефинираше висината на субвенциите за тутун: Еве колку пари ќе се субвенционира по килограм

пред 3 месеци - Бизнис вести - Економија

Владата на денешната седница во Уредбата за директни плаќања за 2018 година, ја дефинираше висината на субвенциите за килограм предаден тутун.

ВМРО  ДПМНЕ  Тутунарите не ја забораваат грижата на ВМРО ДПМНЕ за одгледувањето на тутун и неговиот откуп

ВМРО – ДПМНЕ : Тутунарите не ја забораваат грижата на ВМРО-ДПМНЕ за одгледувањето на тутун и неговиот откуп

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Земјоделците за не цела година ја видоа неспособноста на владата предводена од СДСМ кон земјоделците и не грижа за нивниот труд.

Николовски Поголеми субвенции за тутун за новата реколта

Николовски: Поголеми субвенции за тутун за новата реколта

пред 3 месеци - 24 вести - Економија

Тутунарите ќе добијат повисоки субвенции, изјави министерто за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

ВМРО ДПМНЕ СДСМ и Николовски се вистинска временска непогода за македонското земјоделие

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ и Николовски се вистинска временска непогода за македонското земјоделие

пред 3 месеци - A1on - Економија

ВМРО-ДПМНЕ со писмено соопштение реагира на денешната прес-конференција на министерот за земјоделие, Љупчо Николовски „СДСМ и министерот за земјоделие Љупчо Николовски се вистинска временска непогода за македонското земјоделие.

Повисоки субвенции за тутун законско укинување на евидентните листови

Повисоки субвенции за тутун, законско укинување на евидентните листови

пред 3 месеци - МТВ 1 - Економија

Тутунарите ќе добиваат повисоки субвенции. Владата воведува три нивоа на поддршка- 80 денари за прва класа, 70 за втора, проценетата трета и останатите класи од државната каса ќе се субвенционираат со по 60 денари за килограм продаден тутун.

Тутунарите ќе добијат поголеми субвенции за новата реколта

Тутунарите ќе добијат поголеми субвенции за новата реколта

пред 3 месеци - Вечер - Економија

Владата на денешната седница во Уредбата за директни плаќања за 2018 година, ја дефинираше висината на субвенциите за килограм предаден тутун.

Тутунарите ќе добијат поголеми субвенции за новата реколта

Тутунарите ќе добијат поголеми субвенции за новата реколта

пред 3 месеци - Макфакс - Економија

Владата на денешната седница во Уредбата за директни плаќања за 2018 година, ја дефинираше висината на субвенциите за килограм предаден тутун.

Николовски најави повисоки субвенции за тутунарите

Николовски најави повисоки субвенции за тутунарите

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Почнувајќи од реколтата за 2017 година тутунарите ќе добиваат повисоки субвенции за килограм предаден тутун, најави денеска министерот за земјодлество, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

Николовски Поголеми субвенции за тутун за новата реколта

Николовски: Поголеми субвенции за тутун за новата реколта

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Почнувајќи од реколтата за 2017 година тутунарите ќе добиваат повисоки субвенции за килограм предаден тутун, најави денеска министерот за земјодлество, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

За новата реколта тутунарите ќе добијат поголеми субвенции

За новата реколта тутунарите ќе добијат поголеми субвенции

пред 3 месеци - Денар - Економија

Владата на денешната седница во уредбата за директни плаќања за 2018 година ја дефинира висината на субвенциите за килограм предаден тутун.

Николовски Поголеми субвенции за тутун за новата реколта

Николовски: Поголеми субвенции за тутун за новата реколта

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Тоа, како што рече, на денешната прес-конференција е овозможено со прифаќањето на уредбата за директни плаќања за 2018 година...

Повисоки субвенции за тутун за новата реколта

Повисоки субвенции за тутун за новата реколта

пред 3 месеци - +Инфо - Економија

Почнувајќи од реколтата за 2017 година тутунарите ќе добиваат повисоки субвенции за килограм предаден тутун, најави денеска министерот за земјодлество, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

Повисоки субвенции за тутун за новата реколта

Повисоки субвенции за тутун за новата реколта

пред 3 месеци - Бриф - Македонија

Почнувајќи од реколтата за 2017 година тутунарите ќе добиваат повисоки субвенции за килограм предаден тутун, најави денеска министерот за земјодлество, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

Владата донесе одлука да ги зголеми субвенциите за тутун

Владата донесе одлука да ги зголеми субвенциите за тутун

пред 3 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Почнувајќи од реколтата за 2017 година тутунарите ќе добиваат повисоки субвенции за килограм предаден тутун, најави денеска министерот за земјодлество, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

Николовски Поголеми субвенции за тутун за новата реколта

Николовски: Поголеми субвенции за тутун за новата реколта

пред 3 месеци - A1on - Економија

Почнувајќи од реколтата за 2017 година тутунарите ќе добиваат повисоки субвенции за килограм предаден тутун, најави денеска министерот за земјодлество, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

Ќе се менува Законот за тутун и тутунски производи

Ќе се менува Законот за тутун и тутунски производи

пред 3 месеци - Канал 77 - Македонија

Ќе се менува Законот за тутун и тутунски производи. Ова денеска го најави министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, кој очекува предложеното законско решение наскоро да влезе во процедура.

Времеплов
x