20
ФИФА ја отфрли жалбата на Нејмар против Барселона

ФИФА ја отфрли жалбата на Нејмар против Барселона

пред 3 месеци - +Инфо - Спорт

ФИФА ја отфрли жалбата на Нејмар против Барселона, објави радио „Кадена СЕР“. Бразилецот сакаше да добие надомест од 40 милиони...

Барселона 1 Нејмар 0

Барселона 1 Нејмар 0

пред 3 месеци - 24 фудбал - Фудбал

Недоразбирањата помеѓу Барселона и Нејмар добија ново поглавје, медиумите од Шпанија пишуваат дека ФИФА застанала на страната...

ФИФА ја отфрли жалбата на Нејмар против Барселона

ФИФА ја отфрли жалбата на Нејмар против Барселона

пред 3 месеци - Канал 5 - Фудбал

Бразилецот сакаше да добие надомест од 40 милиони евра од каталонскиот клуб, бидејќи тој не го добил бонусот што бил запишан во договорот меѓу двете страни по неговото обновување, пред да премине во ПСЖ за рекордни 222 милиони евра.

Времеплов
x