20
Владата ќе го продава мерцедесот преку јавна аукција

Владата ќе го продава мерцедесот преку јавна аукција

пред една недела - Сител - Македонија

Владата вечерва соопшти дека е донесена одлука да го продаде мерцедесот бенц C600 којшто беше набавен во времето на ВМРО-ДПМНЕ.

 Тоа на М ќе се продава на аукција  почетна цена е 230 000 евра

„Тоа на М“ ќе се продава на аукција - почетна цена е 230.000 евра

пред една недела - +Инфо - Македонија

Владата одлучила да го продаде Мерцедесот кој претходната владејачка гарнитура го набави за 600.000 евра. Продажбата ќе се врши преку електронскиот систем за јавно наддавање со кој управува и оперира Министерството за финансии.

Владата преку јавна аукција ќе го продава Мерцедесот

Владата преку јавна аукција ќе го продава „Мерцедесот“

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Владата денеска донесе одлука да се изврши продажба на патничкото моторно возило Мерцедес Бенц С600 преку електронскиот систем за јавно наддавање со кој управува и оперира Министерството за финансии.

 Тоа на М ќе се продава на аукција  почетна цена од 230 000

„Тоа на М“ ќе се продава на аукција - почетна цена од 230.000

пред една недела - +Инфо - Македонија

Владата одлучила да го продаде Мерцедесот кој претходната владејачка гарнитура го набави за 600.000 евра. Продажбата ќе се врши преку електронскиот систем за јавно наддавање со кој управува и оперира Министерството за финансии.

Мерцедесот од 600 000 евра оди на аукција  почетната цена многу пониска

Мерцедесот од 600 000 евра оди на аукција – почетната цена многу пониска

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Владата денеска донесе одлука да се изврши продажба на патничкото моторно возило Мерцедес Бенц С600 преку електронскиот систем за јавно наддавање со кој управува и оперира Министерството за финансии.

Владата ќе го продава мерцедесот преку јавна аукција

Владата ќе го продава мерцедесот преку јавна аукција

пред една недела - 24 вести - Македонија

Владата вечерва соопшти дека е донесена одлука да го продаде мерцедесот бенц C600 којшто беше набавен во времето на ВМРО-ДПМНЕ.

Владата преку јавна аукција ќе го продава Мерцедесот

Владата преку јавна аукција ќе го продава „Мерцедесот“

пред една недела - Судство - Македонија

Владата денеска донесе одлука да се изврши продажба на патничкото моторно возило Мерцедес Бенц С600 преку електронскиот систем за јавно наддавање со кој управува и оперира Министерството за финансии.

Фамозниот Мерцедес на Груевски оди на продажба почетна цена 230 илјади евра

Фамозниот Мерцедес на Груевски оди на продажба, почетна цена 230 илјади евра

пред една недела - еМАГАЗИН - Македонија

Владата денеска донесе одлука да се изврши продажба на патничкото моторно возило Мерцедес Бенц С600 преку електронскиот систем за јавно наддавање со кој управува и оперира Министерството за финансии.

 Мерцедесот на Груевски ќе се продава на аукција почетна цена 230 илјади евра

„Мерцедесот“ на Груевски ќе се продава на аукција, почетна цена 230 илјади евра

пред една недела - A1on - Македонија

Владата денеска донесе одлука да се изврши продажба на патничкото моторно возило Мерцедес Бенц С600 преку електронскиот систем за јавно наддавање со кој управува и оперира Министерството за финансии.

Владата преку јавна аукција ќе го продава Мерцедесот

Владата преку јавна аукција ќе го продава „Мерцедесот“

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Владата денеска донесе одлука да се изврши продажба на патничкото моторно возило Мерцедес Бенц С600 преку електронскиот систем за јавно наддавање со кој управува и оперира Министерството за финансии.

Владата ќе го продава мерцедесот од 600 илјади евра преку аукција почетна цена 230 000 евра

Владата ќе го продава мерцедесот од 600 илјади евра преку аукција, почетна цена 230.000 евра

пред една недела - Либертас - Македонија

Владата вечерва соопшти дека е донесена одлука да го продаде мерцедесот бенц C600 којшто беше набавен во времето на ВМРО-ДПМНЕ.

Времеплов
x