20
Малку претераа со страстите  Канадскиот пар беше премногу интимен па доби опомена од судиите

Малку претераа со страстите: Канадскиот пар беше премногу интимен па доби опомена од судиите

пред една недела - Прес 24 - Спорт

Судејќи по танцот кој го изведе оваа двојка „жешка“ беше атмосферата на натпреварувањето во уметничко лизгање во Пјонгчанг,...

Канадскиот пар во уметничко лизгање премногу интимен  добија предупредување и од судиите

Канадскиот пар во уметничко лизгање премногу интимен, добија предупредување и од судиите

пред една недела - A1on - Спорт

Судиите и гледачите во Пјонгчанг остана во шок по настапот на канадскиот пар кој беше премногу интимен за време на нивната точка на мразот.

Малку претераа со страстите  Канадскиот пар беше премногу интимен  гледачите и судиите останаа во шок

Малку претераа со страстите: Канадскиот пар беше премногу интимен, гледачите и судиите останаа во шок

пред една недела - Сител - Сцена

Судиите и гледачите во Пјон Чанг останале во шок после настапот на канадскиот пар кој беше премногу интимен за време на изведувањето на својата точка на мразот.

Судиите и гледачите во шок  канадскиот пар лизгачи премногу интимни во изведбата

Судиите и гледачите во шок, канадскиот пар лизгачи премногу интимни во изведбата

пред една недела - Либертас - Спорт

Судиите и гледачите во Пјонгјанг останаа во шок по настапот на канадскиот пар кој бил премногу интимен во текот на својата точка на ледот.

Времеплов
x