20
За Ден на дрвото потрошени 17 8 милиони евра за палмите 500 000 евра

За „Ден на дрвото“ потрошени 17,8 милиони евра, за палмите 500.000 евра

пред една недела - +Инфо - Македонија

Од почетокот на акцијата „Ден на дрвото – засади ја својата иднина“, па се до почетокот на 2016 година, државата за нејзино спроведување потрошила 17,8 милиони евра.

По смртта на сопругата засадил 6 000 дрвца неговата тајна е откриена по 17 години

По смртта на сопругата засадил 6.000 дрвца, неговата тајна е откриена по 17 години

пред една недела - Прес 24 - Живот

Кога ги засадил дрвјата никој не можел да сфати која е неговата цел, но после 17 години таа тајна е откриена. Винстон и Џенет биле пар од соништата.

За Денот на дрвото биле потрошени 17 8 милиони евра а за палмите половина милион евра

За Денот на дрвото биле потрошени 17,8 милиони евра, а за палмите половина милион евра

пред една недела - Вечер - Македонија

За акцијата Денот на дрвото претходната Влада потрошила 17,8 милиони евра, а преживеале само 21 отсто од засадените дрва.

За Денот на дрвото биле потрошени 17 8 милиони евра а за палмите половина милион евра

За Денот на дрвото биле потрошени 17,8 милиони евра, а за палмите половина милион евра

пред една недела - Макфакс - Македонија

За акцијата Денот на дрвото претходната Влада потрошила 17,8 милиони евра, а преживеале само 21 отсто од засадените дрва.

За Ден на дрвото потрошени 17 8 милиони евра за палмите 500 000

За „Ден на дрвото“ потрошени 17,8 милиони евра, за палмите 500.000

пред една недела - +Инфо - Македонија

Од почетокот на акцијата „Ден на дрвото – засади ја својата иднина“, па се до почетокот на 2016 година, државата за нејзино спроведување потрошила 17,8 милиони евра.

За акцијата Ден на дрвото потрошени 17 8 милиони евра преживеале 21 отсто од садниците

За акцијата „Ден на дрвото“ потрошени 17,8 милиони евра, преживеале 21 отсто од садниците

пред една недела - еМАГАЗИН - Македонија

Владата денеска ја разгледа и ја усвои информацијата на Јавното претпријатие за стопанисување со државните шуми Македонски...

За Ден на дрвото биле потрошени 17 8 милиони евра а преживеале само 21 отсто од вкупно засадените садници

За „Ден на дрвото“ биле потрошени 17,8 милиони евра, а преживеале само 21 отсто од вкупно засадените садници

пред една недела - A1on - Македонија

Владата денеска ја разгледа и ја усвои информацијата на Јавното претпријатие за стопанисување со државните шуми Македонски...

За Ден на дрвото потрошени 17 8 милиони евра за палмите 31 милион денари  преживеале 21 од дрвјата и ниту една палма

За „Ден на дрвото“ потрошени 17,8 милиони евра, за палмите 31 милион денари, „преживеале“ 21% од дрвјата и ниту една палма

пред една недела - Либертас - Македонија

За акцијата „Ден на дрвото“ биле потрошени 17,8 милиони евра, а за засадување на палмите дополнителни 31 милион денари, покажува извештајот од „Македонски шуми“ што денеска го усвои Владата на Република Македонија.

Влада За Денот на дрвото биле потрошени 18 милиони евра

Влада: За „Денот на дрвото“ биле потрошени 18 милиони евра

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Владиниот портпарол Миле Бошњаковски преку Твитер објави кратко видео по завршувањето на денешната седница на Влада, 54 по ред.

Времеплов
x