20
Конкурс на Град Скопје за дизајнирање на урбана опрема

Конкурс на Град Скопје за дизајнирање на урбана опрема

пред една недела - Build - Македонија

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов денеска информираше дека во текот на наредните денови ќе биде распишан Конкурс за избор на идејно решение за дизајн на урбана опрема (клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило).

Шилегов ќе отвори конкурс за дизајн на корпа за отпадоци и заштитно столпче

Шилегов ќе отвори конкурс за дизајн на корпа за отпадоци и заштитно столпче

пред една недела - +Инфо - Скопје

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, денеска соопшти дека Градот наскоро ќе отвори конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема.

Град Скопје бара идејно решение за дизајн на клупи  корпи и столпчиња

Град Скопје бара идејно решение за дизајн на клупи, корпи и столпчиња

пред една недела - Скопје Инфо - Без катеторија

Град Скопје распишува конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема: клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило кои ќе се поставуваат на јавни површини и на градската сообраќајна мрежа.

Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

пред една недела - Денар - Економија

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило.

Конкурс за урбана опрема во Скопје  Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

Конкурс за урбана опрема во Скопје: Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

пред една недела - Вечер - Скопје

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило.

Конкурс за урбана опрема во Скопје  Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

Конкурс за урбана опрема во Скопје: Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

пред една недела - Макфакс - Скопје

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило.

Конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема во Скопје

Конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема во Скопје

пред една недела - Канал 5 - Македонија

На презентацијата на конкурсот, која денеска се одржа во Архитектонскиот факултет, присуствуваа скопскиот градоначалник Петре Шилегов и деканот на Архитектонскиот факултет Огнен Марина.

Град Скопје на конкурс бара дизајн за клупи и корпи за отпадоци

Град Скопје на конкурс бара дизајн за клупи и корпи за отпадоци

пред една недела - еМАГАЗИН - Македонија

Град Скопје распишува конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема: клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило кои ќе се поставуваат на јавни површини и на градската сообраќајна мрежа.

Град Скопје со конкурс за дизајн на клупи  корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило

Град Скопје со конкурс за дизајн на клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило

пред една недела - A1on - Македонија

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило.

Конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема во Скопје

Конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема во Скопје

пред една недела - Либертас - Македонија

Град Скопје распишува конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема: клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило кои ќе се поставуваат на јавни површини и на градската сообраќајна мрежа.

Времеплов
x