20
Владата најави две нови странски инвестиции

Владата најави две нови странски инвестиции

пред една недела - Денар - Економија

На вчерашната седница Bладата донесе одлуки за поддршка на две нови странски инвестиции. Првата одлука се однесува за давање...

Владата склучи договори со две странски инвестиции  не се знае по кои услови

Владата склучи договори со две странски инвестиции, не се знае по кои услови

пред една недела - еМАГАЗИН - Економија

Владата на вчерашната седница донесе одлуки за поддршка на две нови странски инвестиции. Станува збор за компанијата за производство...

Владата даде согласност за две нови странски инвестиции

Владата даде согласност за две нови странски инвестиции

пред една недела - Сител - Економија

Владата донесе одлуки за поддршка на две нови странски инвестиции. Станува збор за компанијата за производство на лекови САГЕН и  за компанијата ВИК.

Владата најави две нови странски инвестиции

Владата најави две нови странски инвестиции

пред една недела - Вечер - Економија

На денешната седница Bладата донесе одлуки за поддршка на две нови странски инвестиции. Првата одлука се однесува за давање...

Владата најави две нови странски инвестиции

Владата најави две нови странски инвестиции

пред една недела - Макфакс - Економија

На денешната седница Bладата донесе одлуки за поддршка на две нови странски инвестиции. Првата одлука се однесува за давање...

Владата даде согласност за две нови странски инвестиции

Владата даде согласност за две нови странски инвестиции

пред една недела - Прес 24 - Економија

Владата донесе одлуки за поддршка на две нови странски инвестиции. Станува збор за компанијата за производство на лекови САГЕН и  за компанијата ВИК.

Владата одобри две нови странски инвестиции

Владата одобри две нови странски инвестиции

пред една недела - +Инфо - Економија

Владата донесе одлуки за поддршка на две нови странски инвестиции. Станува збор за компанијата за производство на лекови САГЕН и за компанијата ВИК.

Владата ќе ги разгледува ефектите од Денот на дрвото

Владата ќе ги разгледува ефектите од Денот на дрвото

пред една недела - Скопје Инфо - Без катеторија

Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи својата редовна, 54 седница со повеќе точки на дневен ред. На седницата...

Ќе се разгледуваат ефектите од Денот на дрвото

Ќе се разгледуваат ефектите од Денот на дрвото

пред една недела - Денар - Економија

Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи својата редовна 54. седница со повеќе точки на дневен ред. На седницата...

Владата ќе ги разгледува ефектите од Денот на дрвото

Владата ќе ги разгледува ефектите од Денот на дрвото

пред една недела - Вечер - Македонија

Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи својата редовна, 54 седница со повеќе точки на дневен ред. На седницата...

Владата ќе ги разгледува ефектите од Денот на дрвото

Владата ќе ги разгледува ефектите од Денот на дрвото

пред една недела - Макфакс - Македонија

Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи својата редовна, 54 седница со повеќе точки на дневен ред. На седницата...

Владата пред договор за државна помош со инвеститори  а новиот  закон за инвестиции не е донесен

Владата пред договор за државна помош со инвеститори, а новиот закон за инвестиции не е донесен

пред една недела - еМАГАЗИН - Економија

Министрите во Владата, на денешната седница ќе го разгледаат и предлог договорот за доделување на државна помош на Друштвото за производство, трговија и услуги ВИК Македонија ДООЕЛ с.

Напредокот во евроинтеграциите и користењето на фондовите од ЕУ на 54  владина седница

Напредокот во евроинтеграциите и користењето на фондовите од ЕУ на 54. владина седница

пред една недела - A1on - Македонија

Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи својата редовна, 54 седница со повеќе точки на дневен ред. На седницата...

Времеплов
x