20
Марјан Цветковски реизбран за директор на МРТ

Марјан Цветковски реизбран за директор на МРТ

пред една недела - еМАГАЗИН - Економија

Програмскиот совет на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор го реизбра избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими.

Во МРТ нема промени   Марјан Цветковски повторно избран за директор

Во МРТ нема промени – Марјан Цветковски повторно избран за директор

пред една недела - Кајгана - Македонија

Стариот програмски совет на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими.

Марјан Цветковски останува директор на МРТ

Марјан Цветковски останува директор на МРТ

пред една недела - +Инфо - Македонија

Програмскиот совет на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими.

Во МРТ нема промени   Марјан Цветковски повторно е избран за директор

Во МРТ нема промени – Марјан Цветковски повторно е избран за директор

пред една недела - Вечер - Македонија

Стариот управен одбор на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими.

СТАРО НОВ ДИРЕКТОР НА МРТВ  Марјан Цветковски останува директор на МРТВ

СТАРО-НОВ ДИРЕКТОР НА МРТВ: Марјан Цветковски останува директор на МРТВ

пред една недела - Infomax - Македонија

Програмскиот совет на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими.

Во МРТ нема промени   Марјан Цветковски повторно е избран за директор

Во МРТ нема промени – Марјан Цветковски повторно е избран за директор

пред една недела - Макфакс - Македонија

Управниот одбор на Македонската Радио Tелевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими.

Марјан Цветковски повторно избран за извршен директор на МРТ

Марјан Цветковски повторно избран за извршен директор на МРТ

пред една недела - A1on - Македонија

Стариот управен одбор на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими.

МРТ во следните три години останува со истиот директор

МРТ во следните три години останува со истиот директор

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Актуелниот директор на МРТВ, Марјан Цветковски, е реизбран на оваа функција, откако стариот Програмски совет, чиј мандат истекува кон крајот на годината, на 26 јануари распиша конкурс за нов директор – објави порталот „ Актуелно “.

Времеплов
x