20
Снегот предизвика проблеми во сообраќајот

Снегот предизвика проблеми во сообраќајот

пред една недела - Сител - Македонија

Врнежите од снег предизвикаа проблеми во одвивањето на сообраќајот на повеќе патни правци низ државата. Поради лавина од...

Сообраќајот на патниот правец Дебар Маврово по една коловозна лента Река без струја

Сообраќајот на патниот правец Дебар-Маврово по една коловозна лента, Река без струја

пред една недела - Сител - Македонија

Сообраќајот на патниот правец  Дебар-Маврово, делница Ростушки Мост-Жировница кој беше во прекин поради падната лавина, се одвива по една коловозна лента.

Отстранет дел од лавината на патот Маврово Дебар сообраќајот се одвива по една лента

Отстранет дел од лавината на патот Маврово-Дебар, сообраќајот се одвива по една лента

пред една недела - Вечер - Македонија

Во близина на манастирот Свети Јован Бугорски вечерва поради лавина дојде до прекин на сообраќајот на патниот правец Маврово-Дебар.

СООБРАЌАЈОТ ПАРАЛИЗИРАН ВО ПОЛОВИНА МАКЕДОНИЈА Патишта во Македонија завеани еве каде има забрана за возила

СООБРАЌАЈОТ ПАРАЛИЗИРАН ВО ПОЛОВИНА МАКЕДОНИЈА: Патишта во Македонија завеани- еве каде има забрана за возила

пред една недела - Infomax - Македонија

Врнежите од снег предизвикаа проблеми во одвивањето на сообраќајот на повеќе патни правци низ државата. Поради лавина од...

Отстранет дел од лавината на патот Маврово Дебар сообраќајот се одвива по една лента

Отстранет дел од лавината на патот Маврово-Дебар, сообраќајот се одвива по една лента

пред една недела - Макфакс - Македонија

Во близина на манастирот Свети Јован Бугорски вечерва поради лавина дојде до прекин на сообраќајот на патниот правец Маврово-Дебар.

По патот Маврово Дебар во една коловозна лента

По патот Маврово-Дебар во една коловозна лента

пред една недела - +Инфо - Македонија

Врнежите од снег предизвикаа проблеми во одвивањето на сообраќајот на повеќе патни правци низ државата. Поради лавина од...

Снегот предизвика проблеми во сообраќајот Забрани за сообраќај лавина и сообраќајна несреќа

Снегот предизвика проблеми во сообраќајот: Забрани за сообраќај, лавина и сообраќајна несреќа

пред една недела - Прес 24 - Без катеторија

Врнежите од снег предизвикаа проблеми во одвивањето на сообраќајот на повеќе патни правци низ државата. Поради лавина од...

Снегот предизвика проблеми во сообраќајот

Снегот предизвика проблеми во сообраќајот

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Поради лавина од камења и снег целосно беше во прекин патот Маврово-Дебар, а вечерва според информацијата од Авто мото сојузот на Македонија, сообраќајот се одвива по една коловозна лента.

Патиштата во Македонија завеани сообраќајот отежнат на повеќе патни правци

Патиштата во Македонија завеани, сообраќајот отежнат на повеќе патни правци

пред една недела - Вечер - Македонија

Денешните врнежи од снег го отежнаа сообраќајот на повеќе патни правци во државата. Како што може да се види од фотографиите...

Патиштата во Македонија завеани сообраќајот отежнат на повеќе патни правци

Патиштата во Македонија завеани, сообраќајот отежнат на повеќе патни правци

пред една недела - Макфакс - Македонија

Денешните врнежи од снег го отежнаа сообраќајот на повеќе патни правци во државата. Како што може да се види од фотографиите...

СНЕГОТ ГИ ЗАТРУПА АВТОПАТИШТАТА Врнежите од снег повторно ги изненадија надлежните сообраќајот парализиран низ половина Македонија

СНЕГОТ ГИ ЗАТРУПА АВТОПАТИШТАТА: Врнежите од снег повторно ги изненадија надлежните, сообраќајот парализиран низ половина Македонија

пред една недела - Infomax - Македонија

Денешните врнежи од снег го отежнаа сообраќајот на повеќе патни правци во државата. Како што може да се види од фотографиите...

Отстранет дел од лавината на патот Маврово Дебар

Отстранет дел од лавината на патот Маврово-Дебар

пред една недела - A1on - Македонија

Во близина на манастирот Свети Јован Бугорски вечерва поради лавина дојде до прекин на сообраќајот на патниот правец Маврово-Дебар.

Лавина го затвори целосно патот Маврово  Дебар

Лавина го затвори целосно патот Маврово - Дебар

пред една недела - Сител - Македонија

Поради лавина на патот во целосен прекин е сообраќајот на патот Маврово - Дебар, соопшти вечерва Авто мото сојузот на Македонија.

Поради лавина во целосен прекин патот Маврово Дебар

Поради лавина во целосен прекин патот Маврово-Дебар

пред една недела - Алфа - Македонија

Поради лавина на патот во целосен прекин е сообраќајот на патот Маврово - Дебар, соопшти вечерва Авто мото сојузот на Македонија.

Снегот предизвика хаос на патиштата низ Македонија отежнат сообраќајот на повеќе патни правци

Снегот предизвика хаос на патиштата низ Македонија, отежнат сообраќајот на повеќе патни правци

пред една недела - A1on - Македонија

Денешните врнежи од снег го отежнаа сообраќајот на повеќе патни правци во државата. Како што може да се види од фотографиите...

Снегот ги блокира патните правци Охрид Ресен и Охрид Кичево

Снегот ги блокира патните правци Охрид-Ресен и Охрид-Кичево

пред една недела - 24 вести - Македонија

Денешниот снег ги парализира патиштата до Охрид. Поради излизгување на два камиони околу триесетина автомобили еден час беа заглавени во снегот кај превојот Буково на патот Охрид-Ресен.

Отежнат сообраќајот на Стража завеани возила блокирани на патот

Отежнат сообраќајот на Стража, завеани возила блокирани на патот

пред една недела - Вечер - Македонија

Врнежите од снег на Стража предизвикаа проблеми за возачите. Патот не е исчистен и многу возила останаа блокирани крај и на патот.

Отежнат сообраќајот на Стража завеани возила блокирани на патот

Отежнат сообраќајот на Стража, завеани возила блокирани на патот

пред една недела - Макфакс - Македонија

Врнежите од снег на Стража предизвикаа проблеми за возачите. Патот не е исчистен и многу возила останаа блокирани крај и на патот.

МАЛ СНЕГ ВО ЗИМА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА БЛОКИРАНА Патот Маврово Дебар целосно во прекин

МАЛ СНЕГ ВО ЗИМА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА БЛОКИРАНА: Патот Маврово-Дебар целосно во прекин

пред една недела - Infomax - Македонија

Сообраќајот на патниот правец Маврово – Дебар е целосно во прекин, поради лавина на патот, информираше АМСМ. Забрана за патнички возила е воведена на планинскиот премин Ѓавато.

Лавина го блокира патот Маврово Дебар сообраќајот е во прекин

Лавина го блокира патот Маврово-Дебар, сообраќајот е во прекин

пред една недела - Вечер - Македонија

Поради лавина на патот, сообраќајот на патниот правец Маврово – Дебар целосно е во прекин, информира АМСМ. Според најновите информации, забрана за патнички возила е воведена на планинскиот премин Ѓавато.

Лавина го блокира патот Маврово Дебар сообраќајот е во прекин

Лавина го блокира патот Маврово-Дебар, сообраќајот е во прекин

пред една недела - Макфакс - Македонија

Поради лавина на патот, сообраќајот на патниот правец Маврово – Дебар целосно е во прекин, информира АМСМ. Според најновите информации, забрана за патнички возила е воведена на планинскиот премин Ѓавато.

Сообраќајот на патот Дебар Маврово по една лента

Сообраќајот на патот Дебар-Маврово по една лента

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Сообраќајот на патниот правец  Дебар-Маврово, делница Ростушки Мост-Жировница кој беше во прекин поради падната лавина , се одвива по една коловозна лента.

Лавина во целост го прекина патот Маврово Дебар

Лавина во целост го прекина патот Маврово-Дебар

пред една недела - +Инфо - Македонија

Поради лавина на патот во целосен прекин е сообраќајот на патот Маврово - Дебар, соопшти вечерва Авто мото сојузот на Македонија.

Поради лавина во целосен прекин патот Маврово Дебар

Поради лавина во целосен прекин патот Маврово-Дебар

пред една недела - +Инфо - Македонија

Поради лавина на патот во целосен прекин е сообраќајот на патот Маврово - Дебар, соопшти вечерва Авто мото сојузот на Македонија.

Лавина го блокира патот Маврово Дебар сообраќајот е во прекин

Лавина го блокира патот Маврово-Дебар, сообраќајот е во прекин

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Поради лавина на патот, сообраќајот на патниот правец Маврово – Дебар целосно е во прекин, информира АМСМ. Според најновите информации, забрана за патнички возила е воведена на планинскиот премин Ѓавато.

Лавина го блокираше патот Маврово Дебар

Лавина го блокираше патот Маврово-Дебар

пред една недела - Судство - Македонија

Забрана за патнички возила е воведена на планинскиот премин Ѓавато. Забраната за тешки товарни возила и автобуси уште е на сила на патниот правец Тетово – Попова Шапка.

Забрана за тешки товарни возила и кај Ѓавато

Забрана за тешки товарни возила и кај Ѓавато

пред една недела - Сител - Македонија

Патниот правец Битола–Ресен кај Ѓавато е забранет за движење на тешки товарни возила, информираат од АМСМ. Поради врнежите од снег од попладнево се воведени забрани за движење на повеќе планински превои во државата.

Лавина на патот Маврово  Дебар  сообраќајот во целосен прекин

Лавина на патот Маврово – Дебар , сообраќајот во целосен прекин

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Како што информираат од диспечерскиот центар на Македонија пат , поради лавина на патот , во целосен прекин е сообраќајот на патот Маврово – Дебар.

Снег и магла на Стража завеани возила покрај патот

Снег и магла на Стража, завеани возила покрај патот

пред една недела - A1on - Македонија

Врнежите од снег на Стража предизвикаа проблеми за возачите. Патот не е исчистен и многу возила останаа блокирани крај и на патот.

Поради лавина на патот затворен патниот правец Маврово Дебар

Поради лавина на патот, затворен патниот правец Маврово-Дебар

пред една недела - A1on - Македонија

Поради лавина на патот, сообраќајот на патниот правец Маврово – Дебар целосно е во прекин, информира АМСМ. Според најновите информации, забрана за патнички возила е воведена на планинскиот премин Ѓавато.

Времеплов
x